/ Allmänt / New York /

Dag 9

Igår var vi i Soho tror jag... Hehe. Kollade affärer och så. The village också. Kollade in mer dyra affärer mer skolan. Sedan efter var det eng i 4 h, och efter det drog jag, 2 tjejer å 1 kille från eng iväg till några affärer. Vet inte om jag ska skriva namn här.. Kanske. Framförallt gick vi till HBO affären, True Blood affären! BÄST, true blood nördar emellan. Köpte 2 grejer, ena var merlottes uniformen!! Haha. OCH, jag smakade True Blood drycken, alltså jag drack True Blood, yeah haha! Sedan gick vi till Steve Madden... Igen. Ajaj köpte ett till par. Men jag kan inte hjälpa att jag dras till det som glittrar. Sedan var vi inne på hm men de var rätt dålig service till en av de ja gick med så vi drog, och åt middag. Typ en varm macka, var så gott. Sjukt skumt att det blir mörkt ute kl 8 här. Kan nån säga närdet blir mörkt hemma i Sverige nu om dagarna? Sedan kl 9 tog jag tunnelbanan hem.

 

/ Allmänt / New York /

Ifall ni undrar

Tänkte att lilla familjen kanske ville veta lite , så här är en lista. Och hej frödjs / Janssons om ni läser, såg nog bilden på fb, ge er! Ser mysigt ut. Ja går från rummet ca 8,40 varje vardag, oftast med en annan, och då skolan börjar 9,30. Äter oftast lite frukost först på rummet, men ibland köper jag nåt på vägen också, typ frukt/muffins eller nåt. Det tar kanske 15-20 min med tunnelbanan, kanske mer, förhoppningsvis får man sittplats men nja inte så mycket hittills iaf. sedan går man en bit. Finns bra frukost affär bredvid skolan också. Har typ inte ätit nåt onyttigt än! Förutom 2 pizza slizes, och liiite godis, och lite läsk då. Men hallå på en vecka. Och bara en muffins. Juice å frukt till frukost, handlar på en affär nära. Men sjukt mycket sallader, typ bara kycklingsallader hela tiden haha. Sedan efter modeskolan och en timmes lunch har man 4 timmars eng med en annan grupp, några från samma modeskola. Man blir inte alltid hungrig på middag men äter det oftast endå. Skolan har nåra aktiviteter hela tiden man kan av med på, ex showen, fyrverkerier på coney Island, imorn båtar i central park. Eh nu orkar ja inte skriva mer. Ok jo jag har köpt assnygga glitter sneakers, smycken från forever 21, grejer från Victorias secret, top från Zara, hm kan vara allt. Men mer blir det. Jo imorn ska vi checka in en film i spelning hahaha. Hoppas det är nåt bra (komigen Gossip girl!!) men det kanske är nån skit. Snart en vecka har gått. Hälsa jasper!!!! Och hoppas nån läser det här va... Såg att ni är i stugan, mysigt det såg ut, och nu träffar jag inte alla i stuga. :( Men vi ses sen förhoppningsvis. Hörs!

/ Allmänt /

Fuerza Bruta

Allt går väldigt snabbt här. Så jävla hög puls. Går man ner i tunnelbanan så ser man hur new york är på riktigt. Imorse tog jag mig till skola helt själv liksom ensam och utan att fråga nån, heja! Hah. Sjukt att det är här man går, man lär sig. Ellerja det var bara vart 4 dagar. Är så jävla sjukt att det är här man går när man kollar upp på byggnaderna, sjuuukt höga. Första bilden är påväg till skolan. Vid modeskolan finns jättebra frukost affär, ska nog köpa frukost där imorn. Imorn!!! Imorn kväll har vi biljetter till en... Ja jag kan inte uttala det. En slags show/club/grej. Ska bli coolt!! Det översätts från spanska till nåt med power... Sen dagen efter blir det shopping!!! På Urban outfitters. Och annat. Ska ta med kameran för första gången. Och smsa när ni vet att jag är inte sover, tänk tidsskillnad^^ Idag efter times square satte vi oss vid... Jaa där vid Apple kub affären grejen.. (felix den ser inte ut som en karton längre som när vi var här..)Så skönt. Bara vila stackars fötterna. Eh ja. Ser så många djur det är synd om,typ hästar.. Påväg hem träffa vi iaf en väldigt glad golden retriver som hette Bear. Väldigt glad och söt. Hörs.