/ Allmänt / Fotografering /

Snow is a magical blanket, it hides what's ugly and makes everything beautiful.

Dagen före julafton men jag har absolut ingen julkänsla, trökigt. Idag har jag fikat med Sofia och Josie, letat lite julklappar på stan, handlat för det sista julbaket och sådant där! Har precis lagat k*ttbullar för imorgon och snart ska jag ta och baka också. Fasar för det. Nytt recept och jag känner att det kommer bli katastrof. Men men. Fingers crossed!

Mysigt också att det hann komma snö här också. Kallt men finfint. God jul på er!
 
/ Allmänt / Things I like /

You've broken my heart, but you can't bring it down. That have fallen apart, what was lost, now it's found. I picked up my crown, put it back on my head. I can forgive, but I will never forget.

Madonna har släppt lite ny musik. HURRA!!!!! Visst så tycker jag Madonna var lite bättre i sina tidigare dar, men hon är fortfarande Madonna. Hon är fortfarande den största. Hon är fortfarande bäst bäst bäst som inte bryr som om vad någon annan tycker. Så, lyssna på Madonnas nya Living For Love, så bra. Inte tyckt att hennes senaste låtar har varit riktigt Madonniga. Men denna, så skön.
/ Allmänt /

Musikåret

Lät Spotify sammanslå vad jag har lyssnat på under året, mest spelade låtar och album och sånt där. Lana och Håkan är inte oväntat i topp, och så lite Marina and the Diamonds och Veronica Maggio och så. Som det ska vara alltså!