/ Allmänt / Fotografering /

Old Roses

När Lina och jag var i stugan för några dagar sedan var det ett väldigt fint ljus över rosorna, och det blev så så fina bilder. Definitivt några av mina favoritbilder jag har tagit. Alltså seriöst, finns det nåt finare än blommor, och speciellt rosor?
 
Nikon D5100 + Nikkor 50mm f/1.8
 
/ Allmänt / Fotografering / Resor /

Man ska aldrig springa efter bussar eller killar för det kommer alltid nya.

Fortfarande väldigt ont om internet här hemma, och det suger. Men ska försöka blogga lite ändå. Det får dock räcka med några fler London-bilder, för nu ska jag laga middag och sedan bege mig ner till Eat and Meet för att dricka lite drinkar med Sofia, hörs!
 

/ Allmänt / Fotografering / Resor /

Fotografier

Använder mobilens nätverk nu, wiho! Gotta love modern technology. Här är det hur många grader som helst men dagen har gått fort. Har spelat sims, kollat True Blood, redigerat bilder och även legat ute i solen och läst. Nu ska jag ägna all min läs-tid åt The Dirt.
I London gjorde vi det turistigaste av allt, men vi var trots allt turister, så vi åkte på turistbuss. En sån där röd med öppet tak. Det var kul att få se så mycket, och man fick kliva av och hoppa på vart man ville. Vi såg allt från Buckingham Palace till JK Rowlings lägenhet. Buckingham Palace är ju ganska fint från utsidan. Jag älskar så mycket med det som har med kungar och drottningar att göra, deras slott, kläder, bröllop, historia och sådant.