/ Allmänt /

En jättesmoothie, en klippning, en fantastisk lunch, en sista dag.

Godmorgon. (Ja jag hänger lite här igen). Nu sitter jag och dricker en enorm frukostsmoothie. Överdriver inte, den är verkligen enorm, på grund av ett försök att rensa kylen så inte vissa saker ska stå kvar och bli gamla över jul och nyår. Jo jag ska ju alltså fara tillbaks till staden av fotbollsspelare med hybris, där affärer stänger klockan tre på lördagar, och där sexism, homofobi och rasism är helt legitimerat. Söderhamn!! Som jag saknat dig!!
 
Just nu. Världens största smoothie. Ja, hela burken är full :(
 
Hur som, det här med att tömma kylen innan man reser bort tycker jag är en påminnelse om vuxenlivet, liksom aldrig nåt man behövt tänka på innan. Samma sak med att kunna köpa rätt sorts glödlampor själv också. Jag gillart!
Halva gårdagen spenderades på stan och halva här hemma. Klockan ringde sju för klockan nio på morgonen hade jag tid för att klippa och färga håret, äntligeeeen vill jag tillägga. Det var trevligt, fick glögg och pepparkaka och ljust hår igen, wiho! Sedan mötte jag Josefina för en riktigt lång och trevlig lunch på Rost, den får fem av fem. Åt nog det godaste jag ätit på hela hösten, nämligen bön chili burritos. Herregod vad jag dog matdöden. 
 
Den magiska maten. Saknar <3
 
Resten av dagen var jag hemma och försökte packa klart, kollade på The Carrie Diaries (förvånansvärt bra serie, se!!), åt kakor och drack te. Idag måste jag städa lägenheten och packa färdigt. Vid tre går tåget och vid sju är jag tillbaks till stället jag varit så tacksam för att slippa hela hösten. Hade några fler vänner varit kvar i Umeå hade jag definitivt stannat här för att fira jul. Men jag tröstar med att jag i alla fall får träffa Monstret aka Jasper aka Hunden, för hundgos är alltid bra, även om det är med en galen retriever som aldrig kan sitta still.
 
Senaste dagarna har jag tappert försökt få nån koll på det här med kodning. Har väl gått sådär kan man säga. Men ska i alla fall sitta och nöta och gråta och nöta lite till under jullovet och hoppas att det kanske börjar klarna. Men men, nu ska jag försöka få i mig resten av smoothien, hoppa in i duschen och försöka bli klar med allt här, klockan är ju mycket såg jag nu. Hörs!!
 
Bild jag tog på bussen från stan igår, blev lite nostalgisk eftersom det är sista gången jag åker där för i år osv. Ses snart igen!