/ Allmänt /

On the right hand she had a tattoo of a nude girl, she claimed it's what God resembled. But on the left she had a mirrored image of the same female, this one she explained looked like the devil.

Varit i Söderhamn nästan en vecka nu. Inte haft en lugn stund. Önskar bara att jag hade stannat i Umeå och firat jul där. Eller inte ens firat jul, bara druckit julmust och ätit lussekatter och kollat julfilmer med några. Synd att alla drog till hemtrakterna eller utomlands. Nästa jul blir det definitivt annorlunda. 
 
Inte blev det någon lugn stund på julafton heller. Fick inte ens läsa min bok i fem minuter. Så nu har jag låst in mig på mitt rum här på nedervåningen trots att det blir julmat med alla här igen, typ precis nu. Nej nu är det nog, orkar inte mer. Orkar inte höra mer smygrastistiska saker kring julbordet, orkar inte att alla blir bjudna på all mat förutom jag för det vet man väl, äter man inte djur så räknas man inte. Det var också därför jag stod och lagade veganska köttbullar tills midnatt kvällen innan julafton, för här har ingen absolut ingen hört talas om hur köttindustrin påverkar miljön och att kött och mejeriprodukter kanske inte är sådär jättebra för en att stoppa i sig. Fuck you jag orkar inte detta. Orkar inte julen, orkar inte detta hus, orkar inte rasister, sexister, homofober, antifeminister som proppar denna stad full. Orkar inte blöda mer näsblod av stress. Nu vill jag åka hem. Alltså varför lyssnar jag aldrig aldrig aldrig på vad jag vet är rätt för mig? Visste att jag inte skulle ha åkt hit. 
 
Nu tänker jag stanna i min soffa, kolla serier, läsa min bok, dricka julmust, gråta lite. Snart tänker jag åka hem.
 
Såhär såg jag ut igår.