/ Allmänt / Ytligheter /

I've been smoking a lot, and starting to doubt, if I'm breathing you in, or smoking you out.

En vårdag, äääntligen för i helvete. Så jävla skönt. Jag är fortfarande förkyld men vad gör det när solen skiner i så många timmar och man nästan kan gå utan jacka.
Lina som fotade åt moi.


/ Allmänt / Ytligheter /

What do the trees know, letting their leaves go?

Enligt min internet-historik är det jag besöker mest just nu antagning.se och andra hemsidor om utbildningar. Låter korrekt. Det är svårt att gå utanför dörren dessa dagar då det är så sjukligt kallt i luften. Men jag drog iväg Jasper på en promenad idag till ett ställe vi aldrig brukar gå till, med en ganska fin utsikt. Konstigt att man kan hitta nya ställen efter all denna tid här.

Just nu surrar min dator väldigt högt och låter som den håller på att explodera, vilket jag trodde den skulle göra igår. Den började nämligen tjuta galet högt och därmed nästan ge mig en hjärtattack, för att sedan slockna. Magiskt nog gick den att starta idag. Undrar hur länge detta håller.

 

De senaste dagarna har jag spenderat i soffan då jag inte vart så pigg. Men hoppas det vänder nu. Annars dricker jag massa te, tränar, simmar, och ja, spanar på utbildningar. Har en ny sjukgymnast som är väldigt bra (och håller till på mitt gym!) så jag längtar tills jag är frisk, så jag kan börja träna med nya övningar som är bra för min rygg. Har även börjat gilla RPM igen, och är väldigt sugen att förbättra konditionen. Imorgon eller fredag ska jag nog iväg till Stockholm och min lägenhet en sista gång för att tömma det sista och lämna nycklar och så. Ska bli tråkigt, för saknar ändå många saker med Stockholm. Det är synd att det kändes som att solen gjorde cirka noll appearances i Stockholm mina sista veckor och månader där. Vilket är hur det antagligen var också.. </3

Men men, med det kan jag ju faktiskt visa lite bilder på lägenheten när den inte bara stod och dammade utan när det faktsikt var folk där och hände roliga saker med roliga personer en gång i tiden, och när man fortfarande kunde köpa färska kantareller.

 

/ Allmänt /

World Poetry Day

Igår var det tydligen World Poetry Day. Så här är en fin dikt av Kerstin Thorvall. Är inte språket konstigt och speciellt och bra.
 
Idag på tunnelbanan.
Det var en man som liknade dig.
Inte så att han var lik dig.
Han var yngre och hans hår mörkare än ditt.
Men
hans sätt att hålla huvudet
handen som tog åt nacken,
när han talade.
Det var som tandvärk eller ett häftigt håll i mellangärdet
Det var inte att stå ut med.
Så vid nästa hållplats steg jag av.