/ Allmänt / Resor / Tågluff 2015 /

Brügge

Stad två - Brügge!
Trodde aldrig att denna lilla stad i Belgien skulle vara så mysig. Så fint, lugnt ställe men ändå mycket som händer där. Små fina gator med mängder av chokladaffärer och annat trevligt. Det stora torget Markt har toppenläge med massor av restauranger och finfin utsikt. Staden omgivs av en vallgrav och har massa söta små kanaler i staden. Kvällen vi kom dit var det helt tomt på folk och nästa dag var det helt fyllt på gatorna. En lite medeltida känsla får man, älskade verkligen Brügge. Dit ska jag definitivt igen och bo på ett lite finare ställe med någon.
 
TIPS: Köp med dig mat och cava som vi gjorde och picknicka nånstans. Mysigtpysigt. Vi bodde på Snuffel Backpacker Hostel, vilket var okej men inte lika fräscht som alla andra hostels vi bodde på.
 
/ Allmänt / Resor / Tågluff 2015 /

Åh Amsterdam

Stopp 1 - Amsterdam
Förutom dom fem timmarna som spenderades en natt på stationen i Duisburg, Tyskland så var Amsterdam, Nederländerna vårt första stopp! Vi kom fram på morgonen efter att ha rest i över 24 timmar, men då var det bara att lämna väskorna på hostelet och bege sig ut i staden!
 Och Amsterdam, sån fin stad. Blev väldigt positivt överraskad av denna stad. Stort, vackert, skön atmosfär. Vill definitivt tillbaks dit för en weekend eller något. Var himla mysigt att bara cykla och se en massa av staden. Finns många många trevliga matställen överallt, massa fina åar och vart du än är röker folk på.
 
TIPS: Hyr cyklar! Jättekul och toppensätt att hinna se allt. Var lite försiktig bara då trafiken kan vara lite galen.
Vi bodde på The Flying Pig som är ett hostel för backpackers, som var bra, fräscht och prisvärt.
 
/ Allmänt / Resor / Things I like /

Just like a dream

Hunnit med så galet mycket, bott i mer än tio olika städer, sju olika länder, sovit en natt på en tågstation i Tyskland, sovit på ett golv i en enorm färja mellan Italien och Kroatien, bevittnat ett frieri under Eiffeltornet, ätit så många macarons, pain a chocolates och baguetter, varit över 2200 meter upp i alperna i Österrike, besökt Italiens antagligen finaste kustbyar, och ganska mycket mer.

Mycket hinner man med på 3,5 veckor med Interrail-kort. En massa fina bilder lär dyka upp här i omgångar snart, men just nu måste jag dock försöka bli kvitt denna förkylning och en massa allergier, för om några dagar ska jag upp till bästaste Umeå igen! Längtar längtar längtar.