/ Allmänt /

Både hösten och jag har nog insett vi kom för att stanna.

Igår insåg jag att jag bott här i Umeå i precis tre månader! Tänka sig. This calls for celebration. Så jag tänkte att en summering av tiden här skulle passa bra. Nu kör vi! 
 
Det i princip första jag gjorde efter jag flyttat upp var att ta en öl med Karl! (Eller i mitt fall en alkoholfri cider.) Det var en torsdag. Dagarna efter var nog bland dom jobbigaste och snurrigaste i mitt liv. På lördagen fyllde jag år och min nollning började men det var mest en röra i huvudet. Mottagningen började samma dag och höll på i två veckor, och det fanns ju några riktigt roliga stunder här och där. Vi spelade vinbrännboll, (så satans roligt, bästa sporten uppgraderad liksom), hade en massa för oss, och jag och Michaela var utklädda till älvor en maskerad. Eller vi hade i alla fall vingar på oss.  
 
 Nollningströjorna (och dom förskräckliga hårbanden) var på titt som tätt, vi kramade ut det sista ur sommaren med smoothies i Rådhusparken vid älven och det var ju tur för sen kom ju hösten. Jag blev påtvingad den fina blomdräkten en kväll i och med att jag råkade slarva bort min nollnigströja. Min nacke hade pajat av att jag var så spänd och min visdomstand var så himla inflammerad, man ser ju hur glad jag var. Men den kvällen skällde jag dock ut en sinnessjukt dryg Systemvetare, det var ganska kul. 
 
Fint vid älven. 
 
Det var soligt ute (saknar solen), och vi hade tentafest. Viktor tog bara ett glas ;))) Mottagningen avslutades med finsittning på Rex.
 
Vi hade Halloweensittning på Corona och jag var utklädd det snubbe, det var SÅ SATANS KUL. Det blev en bra lösning för ville inte lägga pengar på kostym + fick ha på mig sinnessjukt softa kläder. Alltså herre vad roligt det var.
 
Så här fina var alla!  
 
Var på en föreläsning med Jens Lapidus, fick se ett sånt satans fint norrsken (det finaste i mitt liv), och hängde i skolan hela dagarna men fick knappt nåt gjort. Vi fikade mycket så klart, här utanför Lindell med Josefina och Robin.
 
När vi inte filmade våran julkalender i skolan var vi mest där och lekte. Här leker Gustav och Robin nåt slags tåg, typ. Oklart. 
 
Jag flyttade till eget äntligen och fick den här utsikten från sängen. Började känna mig sämre för varje dag som gick, min nacke blev värre och visdomständerna inflammerade för tredje gången. Började komma till skolan med vetekudde, här är den på värmning, där andra värmer matlådor värmar jag vetekudde he he. Jag ramlade med cykeln en isig morgon och slog mig så himla mycket. Haltade i skolan och gjorde illa nacken, såklart. Skrapade upp knän och armbåge och jag vet inte vad. Sen fick jag magkatarr också. Allt detta inom en-två veckor. Japp. Undrar lite varför allt detta skedde nu. 
 
Såg mest ut såhär så fort man gick ut eftersom solen liksom nästan alltid gick ner så fort man gick utanför dörren.
 
 Efter extremt tunga dagar blev det lite bättre. Jag och Robin snaggade Gustav i Robins nya studentrum. Alltså den bilden, blir den mer studentigt/fattigt/härligt än så? Paha. Jag drack te med Sofia vars finger hade svullnat upp, haha. DMP-baren byggdes upp och vi hade invigningsfest, och japp, vårt program har en enorm bar som flyttas runt varje år. Vi satt och blandade drinkar som säkerligen inte blev särkilt goda, men dom dracks upp i alla fall. Och sen var jag bara tvungen att föreviga mitt knä när blåmärket började blekna, från cykel-incidenten.
 
 Hade för en gångs skull en bra hårdag i veckan, och tog selfies innan jag drog på stan för att fika pepparkaksmuffins med mera. En natt "bakade" vi pain au chocolats som var sjukt goda. Och en bild från en fint pyntat gata idag. 
 
Och så var det allmänt fint ute, här från idag. Så sjukt allt som hänt den här tiden. Jag fattar det nog inte själv. Men också sjukt hur bra saker kan vara ibland. 
 
Glad fredag på er!
/ Allmänt /

Relationer, relationer var knappast något ord som man fick lära sig i skolan. Säger av dom personer, som kalla sig för lärare men tänkte på pensionen.

Tjohopp! Hur mår ni? Bra dag idag tycker jag. Här kommer några selfies/egobilder/vafan man nu säger som får sammanfatta min dag. Mvh självupptagen tjej. 
 
Här är jag i alla fall innan jag begav mig till workshop klockan tio. Min grupp började egentligen åtta men jag snoozade lite väl mycket och gick på den andra workshopen ehehehe. Måste dock ta mig i kragen och ge mig en bitchslap i ansiktet om morgonen eller något för att verkligen vakna och kliva upp i tid, för det börjar bli svårt. Men det blir så när man inte har nån koll på vilken tid/dag/vecka/vafan det nu är!! Hjälp mej liksom.
  Idag var det hela TVÅ plusgrader! Nästan sommarkänslor. <3 Det snöregnade dock rätt mycket hela dan men det behöver man inte låtsas om.
 
Sedan åt vi indisk lunch och hade trevligt och efteråt begav vi oss mot stan för att DUN DUN DUN... prova glasögon! Med mera. Testade en fet tröja på Carlings som jag funderar lite på (svåra val herregud), kollade efter mer studentvänliga rycksäckar, och kikade LP-skivor. Men hur som, kommer kanske skaffa glajjor och alla vet nog att prova glasögon finns högt bland mina favoritsysslor. Här är i alla fall tre olika liknande par jag gillade som var sköna också. 
 
Ikväll har jag lyckats packa upp min micro, och städat! Lite i alla fall. Snackat med kusse i telefon och ja sånt typ. Imorn ska jag på massage och sedan träffa trevligt folk på stan, samt uträtta lite ärenden. Och kanske köpa den där feta Carlings-tröjan. 
Detta var kanske inte mitt mest sammanhängade inlägg på denna blogg, men det var nåt i alla fall! Trevligt eller hur! Ha det fint hörni. 
/ Allmänt / Digital Medieprodukton - Plugg /

Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase.

Länge sen sist nu. Det beror på att jag min kropp helt enkelt gav upp i två veckor kändes det som. Sista tiden har jag mest försökt ta det lugnt, skippat roliga saker att vara med på, för att bli piggare. Just nu känns det lite bättre. Har varit till en jätteläskig sjukgymnast (tänk dig en 50-årig rysk gammal boxare som numera är bodybuilder typ), som verkar ha gjort bra saker med min nacke. Vi får se. Konstigt att hälsan och kroppen sviker en när man verkligen behöver den som mest. 
 
Blåmärken från den inte alls roliga cykelvurpan har börjat blekna, och det gör inte längre ont att stå upp eller lyfta saker. (Kunde inte diska på några dar, det var inte fräscht i mitt kök). Cykeln har jag dock låst fast ännu mer än innan, så det kommer inte röras mer på hela vintern. 
 I helgen kändes det som jag uträttade mer ärenden än jag gjort under hela mitt liv och det känns så sjukt jävla skönt. En hel dag spenderades (i snöovädret) på Ersboda, och fick med mig en dammsugare, mikro, vinterjacka och cirka tjugo mer välbehövda saker hem. Vi hade även världens flyt och fick i princip gratis+privatskjuts av Ultra därifrån, men det är en annan historia. Men thank you underbara chaffis <3 
 
Idag visade väder-appen på 19 minusgrader, min chock var total. Den andra chockad var att det inte kändes kallt alls påväg till skolan. Tänka sig. Har försökt nöta HTML och CSS, sedan for jag hem för att laga lunch. Alltså, lyxen att bo so nära att kunna göra det. Nu har jag tänkt promenixa tillbaks och fortsätta förstå mig på kodning. Höres senare!
 
Dagens arbete i Brackets.