/ Allmänt /

Både hösten och jag har nog insett vi kom för att stanna.

Igår insåg jag att jag bott här i Umeå i precis tre månader! Tänka sig. This calls for celebration. Så jag tänkte att en summering av tiden här skulle passa bra. Nu kör vi! 
 
Det i princip första jag gjorde efter jag flyttat upp var att ta en öl med Karl! (Eller i mitt fall en alkoholfri cider.) Det var en torsdag. Dagarna efter var nog bland dom jobbigaste och snurrigaste i mitt liv. På lördagen fyllde jag år och min nollning började men det var mest en röra i huvudet. Mottagningen började samma dag och höll på i två veckor, och det fanns ju några riktigt roliga stunder här och där. Vi spelade vinbrännboll, (så satans roligt, bästa sporten uppgraderad liksom), hade en massa för oss, och jag och Michaela var utklädda till älvor en maskerad. Eller vi hade i alla fall vingar på oss.  
 
 Nollningströjorna (och dom förskräckliga hårbanden) var på titt som tätt, vi kramade ut det sista ur sommaren med smoothies i Rådhusparken vid älven och det var ju tur för sen kom ju hösten. Jag blev påtvingad den fina blomdräkten en kväll i och med att jag råkade slarva bort min nollnigströja. Min nacke hade pajat av att jag var så spänd och min visdomstand var så himla inflammerad, man ser ju hur glad jag var. Men den kvällen skällde jag dock ut en sinnessjukt dryg Systemvetare, det var ganska kul. 
 
Fint vid älven. 
 
Det var soligt ute (saknar solen), och vi hade tentafest. Viktor tog bara ett glas ;))) Mottagningen avslutades med finsittning på Rex.
 
Vi hade Halloweensittning på Corona och jag var utklädd det snubbe, det var SÅ SATANS KUL. Det blev en bra lösning för ville inte lägga pengar på kostym + fick ha på mig sinnessjukt softa kläder. Alltså herre vad roligt det var.
 
Så här fina var alla!  
 
Var på en föreläsning med Jens Lapidus, fick se ett sånt satans fint norrsken (det finaste i mitt liv), och hängde i skolan hela dagarna men fick knappt nåt gjort. Vi fikade mycket så klart, här utanför Lindell med Josefina och Robin.
 
När vi inte filmade våran julkalender i skolan var vi mest där och lekte. Här leker Gustav och Robin nåt slags tåg, typ. Oklart. 
 
Jag flyttade till eget äntligen och fick den här utsikten från sängen. Började känna mig sämre för varje dag som gick, min nacke blev värre och visdomständerna inflammerade för tredje gången. Började komma till skolan med vetekudde, här är den på värmning, där andra värmer matlådor värmar jag vetekudde he he. Jag ramlade med cykeln en isig morgon och slog mig så himla mycket. Haltade i skolan och gjorde illa nacken, såklart. Skrapade upp knän och armbåge och jag vet inte vad. Sen fick jag magkatarr också. Allt detta inom en-två veckor. Japp. Undrar lite varför allt detta skedde nu. 
 
Såg mest ut såhär så fort man gick ut eftersom solen liksom nästan alltid gick ner så fort man gick utanför dörren.
 
 Efter extremt tunga dagar blev det lite bättre. Jag och Robin snaggade Gustav i Robins nya studentrum. Alltså den bilden, blir den mer studentigt/fattigt/härligt än så? Paha. Jag drack te med Sofia vars finger hade svullnat upp, haha. DMP-baren byggdes upp och vi hade invigningsfest, och japp, vårt program har en enorm bar som flyttas runt varje år. Vi satt och blandade drinkar som säkerligen inte blev särkilt goda, men dom dracks upp i alla fall. Och sen var jag bara tvungen att föreviga mitt knä när blåmärket började blekna, från cykel-incidenten.
 
 Hade för en gångs skull en bra hårdag i veckan, och tog selfies innan jag drog på stan för att fika pepparkaksmuffins med mera. En natt "bakade" vi pain au chocolats som var sjukt goda. Och en bild från en fint pyntat gata idag. 
 
Och så var det allmänt fint ute, här från idag. Så sjukt allt som hänt den här tiden. Jag fattar det nog inte själv. Men också sjukt hur bra saker kan vara ibland. 
 
Glad fredag på er!
#1 / / Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Haha, härliga bilder! ;)