/ Allmänt / Digital Medieprodukton - Plugg /

Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase.

Länge sen sist nu. Det beror på att jag min kropp helt enkelt gav upp i två veckor kändes det som. Sista tiden har jag mest försökt ta det lugnt, skippat roliga saker att vara med på, för att bli piggare. Just nu känns det lite bättre. Har varit till en jätteläskig sjukgymnast (tänk dig en 50-årig rysk gammal boxare som numera är bodybuilder typ), som verkar ha gjort bra saker med min nacke. Vi får se. Konstigt att hälsan och kroppen sviker en när man verkligen behöver den som mest. 
 
Blåmärken från den inte alls roliga cykelvurpan har börjat blekna, och det gör inte längre ont att stå upp eller lyfta saker. (Kunde inte diska på några dar, det var inte fräscht i mitt kök). Cykeln har jag dock låst fast ännu mer än innan, så det kommer inte röras mer på hela vintern. 
 I helgen kändes det som jag uträttade mer ärenden än jag gjort under hela mitt liv och det känns så sjukt jävla skönt. En hel dag spenderades (i snöovädret) på Ersboda, och fick med mig en dammsugare, mikro, vinterjacka och cirka tjugo mer välbehövda saker hem. Vi hade även världens flyt och fick i princip gratis+privatskjuts av Ultra därifrån, men det är en annan historia. Men thank you underbara chaffis <3 
 
Idag visade väder-appen på 19 minusgrader, min chock var total. Den andra chockad var att det inte kändes kallt alls påväg till skolan. Tänka sig. Har försökt nöta HTML och CSS, sedan for jag hem för att laga lunch. Alltså, lyxen att bo so nära att kunna göra det. Nu har jag tänkt promenixa tillbaks och fortsätta förstå mig på kodning. Höres senare!
 
Dagens arbete i Brackets. 
digital medieproduktion / digital medieproduktion umeå