/ Allmänt /

Relationer, relationer var knappast något ord som man fick lära sig i skolan. Säger av dom personer, som kalla sig för lärare men tänkte på pensionen.

Tjohopp! Hur mår ni? Bra dag idag tycker jag. Här kommer några selfies/egobilder/vafan man nu säger som får sammanfatta min dag. Mvh självupptagen tjej. 
 
Här är jag i alla fall innan jag begav mig till workshop klockan tio. Min grupp började egentligen åtta men jag snoozade lite väl mycket och gick på den andra workshopen ehehehe. Måste dock ta mig i kragen och ge mig en bitchslap i ansiktet om morgonen eller något för att verkligen vakna och kliva upp i tid, för det börjar bli svårt. Men det blir så när man inte har nån koll på vilken tid/dag/vecka/vafan det nu är!! Hjälp mej liksom.
  Idag var det hela TVÅ plusgrader! Nästan sommarkänslor. <3 Det snöregnade dock rätt mycket hela dan men det behöver man inte låtsas om.
 
Sedan åt vi indisk lunch och hade trevligt och efteråt begav vi oss mot stan för att DUN DUN DUN... prova glasögon! Med mera. Testade en fet tröja på Carlings som jag funderar lite på (svåra val herregud), kollade efter mer studentvänliga rycksäckar, och kikade LP-skivor. Men hur som, kommer kanske skaffa glajjor och alla vet nog att prova glasögon finns högt bland mina favoritsysslor. Här är i alla fall tre olika liknande par jag gillade som var sköna också. 
 
Ikväll har jag lyckats packa upp min micro, och städat! Lite i alla fall. Snackat med kusse i telefon och ja sånt typ. Imorn ska jag på massage och sedan träffa trevligt folk på stan, samt uträtta lite ärenden. Och kanske köpa den där feta Carlings-tröjan. 
Detta var kanske inte mitt mest sammanhängade inlägg på denna blogg, men det var nåt i alla fall! Trevligt eller hur! Ha det fint hörni.