/ Allmänt /

Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad.

1. Var är din mobiltelefon? Till höger om min dator.

2. Var är din andra hälft? Det där med att vara halv känns ju lite ohälsosamt skulle jag vilja säga?

3. Ditt hår? Ja alltså det är ju på mitt huvud för det mesta! Borde slinga det eller liknande men har lite beslutsångest aka identitetskris så då kan man ju inte ändra sitt hår sådär bara. 

4. Ditt humör? Trött. Huvudvärk och känt mig sjuk hela dagen. Så är ledsen, för är så himla trött på att inte känna mig pigg. 

5. Din dagsplan? Det är kväll! Och planerar att ligga i sängen och kolla Netflix och bli frisk för morgondagen. 

6. Vad har du gjort i dag? Vaknat, handlat mat, gått till skolan, varit där i flera timmar men inte fått nåt mer gjort än att läsa igenom några uppgifter. Pratat en himla massa om olika saker så som halloween och morgondagens sittning. Suttit utanför Lindell och fikat i solen (!) och sedan varit hemma och legat i sängen och kollat Netflix och tyckt synd om mig själv på grund av huvudvärk med mera.

 Idag.

7. Det bästa du vet? Oj? Borde man kunna svara på detta? Men chokladcupcakes? Och Ålidhems vegosushi? Och analoga foton? Wääh svårt detta!!

8. Din dröm i natt? Oj jag drömde att jag blev uppringd av någon jag brukade träffa i Stockholm för drygt precis ett år sedan. Hjälp. 

9. Din hobby? Att umgås/lära känna folk, räknas det? Annars åka slalom, träna, springa, fota etc etc.

10. Var var du igår kväll? Sjukt att jag knappt minst detta. Vad händer med mitt minne egentligen? Eller jo (detta är tio minuter senare) jag var hemma för kände mig febrig och mådde skit. Låg i soffan och frös och svettades samtidigt. Blä.

11. Var växte du upp? Ett år i Gävle (som jag inte minns) och sedan i ett hus på två våningar i Söderhamn med utsikt över hela lilla stan. Sedan växte jag upp himla mycket när jag åkte till New York själv som sjuttonåring, det var fan nyttigt. Alla borde göra nåt sånt för usch vad less jag blivit på folk dom senaste åren, folk som inte kan ta något ansvar för att dom aldrig behövt göra det, aldrig stått själva nånstans utan någon att hjälpa dom.

12. Din sommar? Den var skum, den började svinbra och höll på så ett tag, sen blev den oklar och rätt jobbig och till sist blev den ju hemsk. Fast precis då blev det väl höst antar jag. 

 Mitt i sommarn, på berget med Sofia och Erik.

13. Din bästa ägodel? Polaroidkameran troligen!  

14. Saknar någon? Nja. Saknar känslan jag hade med någon men kanske inte just personen, jag vet inte. Han är i alla fall borta nu och kommer aldrig mer tillbaks. Jaja life sucks osv. 

15. Något du inte har på dig? Högklackat, nej troligtvis aldrig mer. Jag och högklackade skor är nog helt klara med varann, tror jag.

16. Favoritaffär? Oj. Hemmakväll för dom säljer småpåsar med chips? Nä men Topshop har snyggokläder men dålig kvalle ibland. Acne ibland. Juicy Couture ibland. Sen vilket ställe som helst som säljer cupcakes. 

17. När skrattade du senast? Idag när Michaela skulle skriva i vår sms-grupp "jag kom nyss till skolan" men istället skrev "jag kom". Det sista som postats i den gruppen innan var en bild på Jens Lapidus. Haha, kunde inte ha blivit bättre. Vem kommer inte till en bild på Jens Lapidus liksom?

 Jag och Jens Lapidus häromdagen förövrigt. Kände mig cool som ställde honom en fråga framför 500 andra studenter ;)))
#1 / / Ulrika:

snubblade in här från niotillfem-bloggen och måste bara stämma in med ett rungande JAAAAAA ÅLIDHEMS VEGOSUSHI <3
klart slut ha det fint i Umeå :)

Svar: (sen men) ja den är så svinigt god!
fannyblingman.blogg.se

#2 / / ISA:

hahaha sista frågan!!