/ Allmänt /

Det här får bli vår sista dans, det sista vi två ser av varann.

Dessa dagar är verkligen skumma. Så mycket konstigt som händer. Så mycket ledsamma saker. Så mycket som går upp och ner och upp och ner ner ner igen. Så mycket som ska göras. Så mycket som inte blir gjort. Borde verkligen skriva upp varenda tanke i mitt huvud för där inne är det så rörigt just nu, och efter ett tag blir det svårt att hitta dom igen.
 
I helgen ska jag flytta. Imorgon. Äntligen. Dock har jag ingen aning om hur det kommer gå. Dels för att jag inte har någon säng. Och inte någon av sängaffärerna här jag har ringt har någon 120-säng i lager. Och jag inte köpa en 90-säng nu, och en större sedan. Suck. Har heller knappt någon aning om hur jag ska möblera. Och allt ska inhandlas imorgon och på söndag. Och så är det storhelg, så herregudars hur ska man hinna detta? Det återstår väl att se. Men det är väl lyxproblem. 
 Aja. Ikväll hade jag tänkt att det vore kul att gå ut/gå på någon hemmafest, för att ladda upp (eller förtränga) för den kommande helgen. Men inser att ett, det inte vore toppen att dricka när allt är så stressigt och rörigt, och två, att jag inte har energi till att flytta, much less energi att festa. Så därför blev det en bättre lösning att gå på bio ikväll med killarna och se nya Bond-filmen! Så det blir mysigt. Hoppas på många fina naturscener och inte alltför många långdragna biljakter/fightscener/etc etc. Och bra musik, I beg of you. 
 Men, hoppas på något slags flyt i helgens händelser. Och inte för mycket stress och bläiga saker. Och längtar bara så himla mycket att bli hemmastadd i läggan. 
 
De enda bilderna jag har från de senaste dagarna, höstigt ute, kallt ute (därav ledsen rynkad panna), misslyckade försök till att skriva en bildanalys och ett försök till ett tidningsomslag.