/ Allmänt /

För jag försvinner ibland och alla frågar vad jag tänker på. Men jag kan inte berätta för man får inte tänka så.

 I lördags tänkte jag att nu ska jag dokumentera min dag för den här bloggisen. Så det gjorde jag. 
 
Jag klev upp, åt frukost, gjorde mig i ordning och begav mig ut. Så här såg jag ut. Och så här fint var det ute! Sol <3
 
Jag mötte upp Sofia som var förkyld men lite glad ändå. Vi tog bussen in till stan för att skona Sofia från att behöva cykla upp för svingen. På stan var det mycket folk och bra med sol här också.
 

Vi gick till bibloteket och fikade på deras café. Åt världens godaste veganchokladboll. Så jävla skönt att bo i en stad som vet att det går att laga mat och sånt utan saker från djur. Hallelujah!!
 
Älskar taket därinne. Längtar lite tills man kan sitta där och fika och kolla upp på snön som ligger där ovanför.
 
Sedan gick vi ner till älven. Så här himla fint var det, och sol <3 Känner hur man behöver säga adjö till den för ett tag snart.
 
Fint fint fint.
 
Och här är vi, hej hej. Sen gick vi och kollade på kläder och jag köpte en tröja på Bik Bok och sedan begav vi oss tillbaks hemåt. Då lämnade jag Sofia, gick hem och åt, tog på mig min nya tröja och begav mig mot Pedagoggränd för att träffa lite folk.
 
Och sedan fotade jag inte så mycket mer den kvällen. Vi fortsatte ut och vid två cyklade jag hem. Och det var min dag ungefär.
#1 / / Beatrice:

Åh, alltså, vart finns detta fantastiska bibliotektscafé? Jag googlade lite men har inte så mycket att gå på, så nu frågar jag i stället. Det såg verkligen helt makalöst mysigt ut!

Svar: Kulturbageriet! i stora hotellets gamla stallbyggnad. Men ligger i samma hus som bibloteket, därav jag skrev så :)
fannyblingman.blogg.se