/ Allmänt /

No wonder you're looking thin when all that you live on is lipgloss and cigarettes.

 Varför varför ska det vara så att min kropp håller på att krackelera i detta nu. För en månad sedan gjorde min nacke så ont att jag visste inte vad jag skulle göra längre. Levde på ipren natt och dag. En spänd nacke ledde till en inflammerad visdomstand. Den gör ju nästan inte ont längre dock. Men nu börjar nacken gå sönder igen. Det hugger till med jämna mellanrum på höger sida och på vänster sida är jag så stel att jag knappt kan vrida på huvudet. Imorn ska jag på massage igen. Senast gjorde det så ont att jag nästan grät men kände att det att det faktiskt hjälpte. Men 650 kronor i timmen svider för en students plånbok som inte får ett dugg csn.

Senaste veckan har jag fått mycket huvudvärk också. Inte vanlig huvudvärk, utan huvudvärk som man får om man spänner sina käkar, som min massör berättade om. Konstig huvudvärk som greppar tag i hela huvudet för en stund, och sen försvinner. Och sen kommer tillbaks.

Efter min massage förra gången var min massör chockad över att jag sa att jag inte dagligen har migrän. Å ena sidan så har jag blivit sjukt ljuskänslig det senaste halvåret. Men inte så att det blivit allt för jobbigt. Men nu sitter jag på föreläsningar och får så ont, så himla ont av alla tända lampor. Så jag sitter med luvor nerdragna långt framför ögonen och ser ut som en osocial lurv. Jag drar ner ljusstyrkan så långt det går på min dator men det räcker inte heller. 

Jag har haft så mycket tid det här hade kunnat inträffa på. Men nu? Var det tvunget att hända nu? Förstår egentligen varför. Men orkar inte för snart fungerar jag inte ens längre. Nä nu måste jag dricka te, gonatt.

#1 / / lovisa:

usch, stackare! du kanske ska testa kiropraktor? jag gick för ryggen, dyrt men väl spenderade kosingar. eller sjukgymnast? det går ju på högkostnadsskyddet på ett annat sätt har jag för mig.

Svar: ah ja, kiropraktor skulle kanske vara något att testa. sjukgymnaster har jag vart till flera gånger men har aldrig riktigt hittat någon som har varit speciellt bra för mig, eller som gjort någon skillnad. men kiropraktor skulle kanske vara något.<3
fannyblingman.blogg.se

#2 / / Malin Hyving:

Nä fy vad jobbigt. Som Lovisa nämner - sjukgymnast? Du har kanske redan provat, men med tanke på att det är återkommande känns det som en bra grej med de rehabiliterande och förebyggande övningar man kan få av en sådan. Hoppas att du slipper smärtan snart!

Svar: ah sjukgymnast har jag redan provat, aldrig funnit någon som det känns bra med tyvärr. men borde försöka hitta någon ny här i umeå snart, eller ja kanske gå till en naprapat. :)
fannyblingman.blogg.se