/ Allmänt /

As always I just can't cry, and I don't know the answer but I've always wondered why.

Tjenamors på er. Idag skulle jag vilja säga är en riktig skitdag. Om det finns några av er som läser min blogg kontinuerligt (?) så vet vissa att jag hade extremt med problem med min nacke i höstas. Lite problem med den har jag haft i några år men just på hösten bestämde problemen sig för att förvärras med många grader. I november eller så var jag hos en läskig sjukgymnast med oklar brytning och få tänder, som knäckte och hade sig med min rygg, och på cirka tjugo minuter var 90% av problemen borta. Underbart var det. Dom sista veckorna har problemen dessvärre kommit tillbaks, så varje dag har jag rejäl huvudvärk, ljuskänslighet och är illamående. Så jag måste nog till en naprapat eller samma sjukgymnast så fort som möjligt. Är sååå less på detta.
 
Så idag har jag gått runt och haft ont och varit allmänt irriterad och velat slå folk med mitt paraply, Britney-style. Vi har rätt intressanta föreläsningar just nu men jag har mest velat ligga och sovit dom senaste dagarna. Efter föreläsningen idag var det årsmöte för Umsys Studentförening, där jag hade sökt posten som Ordförande för Arrangemangsutskottet. Klockan fyra startade det och jag blev vald, så det var kul. Men nu har jag dragit mig till mig stökiga lägenhet och här sitter jag och äter chips och vill egentligen börja gråta, på grund av min rygg, mina klasskompisar, min trötthet och kanske tusen andra saker. Men jag ska lägga mig i sängen och önska mig bort ett tag tror jag.
Imorn är dock en stor dag, för det är nog dagen jag äntligen köper en ny mobil. Så ja, äntligen slut på endast selfies på denna bloggis och detta ställe kanske kan bli en mycket bättre blogg. Det tror jag.