/ Allmänt / Inredning /

Att klia upp sår, bränna fingrarna och läsa bloggar.

Rörigt. Så kan allt som kretsar hos mig beskrivas nu tror jag. Jag får verkligen inte till någon ordning med något. Det känns som min lägenhet förfaller och jag kan inte ta mig i kragen för att fixa någonting här hemma. Jag gör så klumpiga saker, jag välter saker, kliar upp sår så det rinner blod, tappar mina glasögon i en skål med chips (...) och jag försöker lyfta plåtar utan grytlappar som just ha stått i 225 grader. Det blir inte en lugn stund med skolsaker, och trots att jag verkligen vill göra VG-uppgiften för den här kursen så går det bara inte. Vet inte hur det ska hinnas med, när det känns som dom obligatoriska uppgifterna knappt hinns med. Idag har jag inga föreläsningar och jag borde städa, laga mat och tvätta, men jag sitter bara i sängen framför datorn och läser bloggar. Älskar Frida Vega Salomonssons blogg förövrigt.
 
Mitt konto är förövrigt så jäkla tomt att det troligtvis ekar där inne. Igår köpte jag strumpor, men jag råkade köpa höga istället för låga, och såna misstag får jag inte göra för det har jag inte råd med!! Vem gillar ens höga strumpor. Allra mest önskar jag bara att det vore fint och rent och fräscht här, men det går inte att fixa just nu. Så fort jag försöker fixa det slutar det bara att jag lägger mig i sängen och gråter. Så fort jag försöker laga mat slutar det med att jag inte ens hinner börja, innan jag går tillbaks till sängen, hungrig. Nu vill jag bara ha sommar. Jag vill se solen ibland. Jag har fan inte sett mer än moln i över en vecka. Det ska ju vara vår nu. Jag vill gå i t-shirt och en lättare jacka, och inte fem lager med halsduk och sån skit. 
 
Trots min misär här tänkte jag försöka göra något bra, så för någon dag sedan beställde jag David Bowies senaste, och sista album, till pappa som fyller år idag. Tror att det ska levereras precis i tid. Men själv har jag inte lyssnat på en endaste låt från det albumet. Jag vill inte ens tänka på att det inte kommer fler album. Jag vill inte tänka på att Bowie inte finns längre. 
 
Men nu är detta deppiga inlägg snart slut. Jag är hungrig nu. Hörs sedan, förhoppningsvis lite gladare. 
 
Ord som pryder väggen ovanför min säng.
#1 / / Greta:

AH! Gud vad fint. Har du gjort det sjalv? Hur? :)
kram

Svar: Tack! Jag har ju satt ihop den själv och så (sjukt pilligt), men snöret och bokstäverna är köpta på Lagerhaus :)
fannyblingman.blogg.se