/ Allmänt /

En aprillördag.

Hejhopp på er. Det tog lite längre än väntat, men nu är jag på banan igen med det här att blogga. Denna vecka har gått så sjukt snabbt. Jag vet inte ens vart den tog vägen. Inte en endaste dag har jag haft tid att ens vara hemma typ. Men en bra vecka har det varit ändå. Och jag har en ny mobil, äntligen. Nu kan jag faktiskt fota så det tänkte jag fira med lite foton från igår.
 
Det var lite soligt ute så jag och Cissi hade bestämt att dra till campus och sitta utanför Lindellhallen och läsa, äta glass och sånt där. Så här såg jag ut. Och så här ser min nya telefon ut. So pretty.
 
Sagt och gjort promenerade jag dit. Förövrigt är det officiellt, inge mera tjock vinterjacka nu! 
 
Vid Lindell såg det ut så här. Hur. Fint. Egentligen? Så glad över hur vårt campus ser ut också. Vi var inte dom enda som hade fått för oss att gå hit, och varje timme kom trötta personer som skrev högskoleprovet ut för att få lite luft en stund.
 
Glada över sol och ett försök att få lite färg på mina genomskinliga ben.
 
Jag läser boken Nattsagor För Sömnlösa, och den är riktigt bra. Och så åt jag glass, den var också riktigt bra.
 
Vid fyra eller någonting sånt drog vi hemåt, och jag hade tänkt att bara ta det lugnt. Men någonstans mellan mathandlandet och tvättandet insåg att jag inte ville ta det lugnt. Så då gjorde jag middag snabbt, mötte upp Cissi och vi drog någonstans på Ålidhem där det vankades förfest. Vid tio begav vi oss till Villan som hade Klubb Guld, det vill säga nittiotals-hits-kväll. Det var kul, och vid klockan ett bestämde jag mig för att gå hem och sova.
 
Hörs senare!