/ Allmänt /

Även om du vill ta livet av dig, snälla vänta till morgondagen, det finns underbara ting, snälla om det är nåt; ring.

Tjabba tjena hallå. Bättre hälsningsfras blir det inte när man bara VILL SOVA. Jobbigt att man aldrig kan sova på dagen, men men. Eftersom jag på sista tiden *haft ett liv* och inte haft så mycket tid för denna fantastiska plats, så tänkte jag recap:a sista tiden med lite bilder. Och nu i oäkta melodifestivalen-anda: NUUU KÖÖÖÖR VIIIII!
 
Har varit allmänt chill och cool i dessa fina kläder när vi hade redovisning för alla podcasts som vi skapat i klassen. Våran podd heter: Fikapodden. Tror att den gick hem hos rätt många. Vår näst sista kurs Digital Ljudredigering för terminen har ÄGT och jag önskar att den varit så mycket längre. Att redigera ljud och framförallt att göra en podd är fan livet. På bilden kan man förövrigt ana hur stökigt jag lever.
 
Jag har köpt detta snygga och mysiga (japp!!) set på Monki som jag tänkt hänga i i sommar. Samt åkt buss och TAGGAT området där jag ska bo snart, vilket är typ nära eller nånstans i närheten typ av den här bilden. Vädret har varit ostadigt minst sagt, och på typ två veckor har vi haft det soligt ungefär som här.
 
Och så för tre dagar sedan såg det ut såhär. I shit you not. Livet i Umeå, det är nog dags att vänja sig. Men nu är vi i alla fall tillbaks till lite sol, nästan ingen snö, fast mest moln såklart. Yay.
 
Och imorse drog jag och company till Ikea för brunch, typ för att fira att vi fått csn och att vi avslutat ännu en kurs. Brunchen var bra men så här i efterhand äter jag nog hellre bara bröd och kanske bakelser och sånt till brunch eller nåt. Pannkakor är gott men inte så gott. 
 
Och sedan var vi ju tvungna att ta ett varv på Ikea också. Josefina skulle införskaffa sig en hel del saker till sin lägenhet men jag skulle bara köpa en kruka för nio kronor, så genom hela Ikea hade jag den här utsikten.
 
Det såg på snapchat inte oväntat ut så här. Åkturen får 9/10, fett kul men lite obekvämt för ens bakdel samt lite trångt med alla Josefinas varor. Men det var en bra tur.
 
Och det var det för idag! Nu ska jag vila för det måste man ibland, och sedan kanske dra på hemmafest/bartömning i Umedalen. Only time will tell. Pöss.