Finsittning, kannor med sangria, dans och potatisstöld.

Så då kom lördagen och finsittning med masquerade-tema som jag hade sett såå mycket fram emot, med all rätt. Och fett blev det, det började med trevlig trevlig förfest hos min vapendragare Josefina där jag direkt tog över musiken. Jag spelade Miike Snow, Timbuktu, Death Team, Bowie och sådant bra och så kom Cissi och köade Spice Girls med mera men det var också tillåtet. Eftersom alla som går vårat kära program inte direkt är störtsköna (...) så hade vi tänkt att köra den säkra (men oansvarsfulla) metoden att BLI FULLA! För säkerhets  skull. Och ja, detta fungerar alldeles utmärkt och slutar alltid med några vafan höll jag på med igår-tankar morgonen efter, som alla troligtvis vet.
 
Hur som helst, innan alla hann droppa in hos Josefina så satt jag, hon och Cissi och snackade skit och sådant, och jag tvingade Josse att ge mig ryggmassage i typ 20 min. Och herregud vad hon ger bra ryggmassage. Men, eftersom jag blev i något slags härlig tillstånd under dessa tjugo minuter så fick jag för mig att svepa all min dricka alldeles för snabbt. Så det blev början på min hemskt roliga och oklara kväll. Sedan tog sig flera till Josefina och vi hade kul trots att jag inte minns direkt vad vi gjorde, men jag vet i alla fall att jag och Josse delade på en kanna sangria :)) Sedan begav vi oss mot busshållsplatsen. När vi väl ankom till Rex hade alla precis slagit sig ner vi borden, och jag, Josse, Cissi och Michaela satt bredvid ett gäng SVP:are i ettan. Mycket trevligt i alla fall!
 
Glatt humör påväg till bussen, men endast jag med mask på :(
 
Och glatt humör på Rex. Här var det i alla fall fler med mask! Tur. 
 
Vad jag nu även borde nämna innan jag fortsätter historien är att jag blivit antagen som Ordförande för Arrangemangsutskottet i Umsys Studentförening. Eller har jag sagt det? I alla fall, kul är det! Hur som helst så satt jag bredvid herren som ska bli ordförande för hela Umsys. Mycket trevligt hade vi det, jag vet inte riktigt vad vi pratade om men jag minns att det var kul, och så fick vi god mat. Och här kommer det största frågetecknet. Under middagen så ställs skålar med potatis ut, och antingen så var dessa potatisar slut eller så, för vid ett tillfälle får jag plötsligt upp ögonen för någon av mina bordsgrannars potatis. Så, jag, snart ordförande för Arrangemangsutskottet i Umsys, stjäl någons potatis. Jag har ett svagt minne över att någon försöker skydda sin potatis men jag sträcker mig över bordet (och inte diskret kan jag säga) och får tag på den! Score. Jag har för mig att folk som tur var tyckte detta var kul (jag själv tyckte det var det bästa som skett någonsin). Till det viktiga: Jag har nu i efterhand fått berättat för mig att jag stal Umsys Ordförandes potatis. Bra Fanny. 
 
Himla god mat, men alldeles för lite. Men tur att man kunde ta potatis i alla fall.
 
Men men, så kan man göra ibland. Resten av kvällen bestod av sång, eftersläpp, skratt och mer oklara saker. Riktigt bra kväll tyckte jag. Efter festligheterna mynnat ut begav vi oss i sedvanlig ordning till Max, och sånt kan ju inte gå fel. Och efter hamburgare kändes det som det var dags att röra sig hemåt, och just då inser jag att jag glömt mina nycklar hos Josefina. Som bor åt helt fel håll. Så då var det dags att lösa hur jag skulle göra för kvällen. Men Ordförande för Arrangemangsutskottet klarar allt.