/ Allmänt /

Jag ser dig där i spegeln. Så feg, varför ler du ens?

Helgen är äntligen äntligen äntligen här. Puh, vi klarade det. Veckan har bara sprungit förbi, och jag har verkligen inte hunnit allt jag borde gjort. Betalat räkningar alldeles för sent, missat saker jag har inplanerat, gjort massa små dumma misstag som kostar lite för mycket ur mitt lilla lilla konto. Men sånt för väl lösa sig.
Denna helg är verkligen efterlängtad. Jag startade dagen med ett pass på Iksu och nu sitter jag här och borde äta lunch snart. Idag ska jag och Cissi testa sminkningar inför maskeradsittningen vi har snart. Och nej, inte sminkningar som mascara/eyeliner/ögonskugga/whatever, utan sminkningar a lá detta. Får se hur det går. Men det vore kul om man fick till nåt bra, och inte behövde bära en obekväm mask som bara försvårar att äta, dricka, hångla och sånt. Sedan ikväll blir det filmkväll hos Josse, och vi ska äääntligen se The Boy!!! Så taggad på detta, creepy filmer <3
 
Lite snapshots från veckan.
1. Vårt härliga vårväder från skolans fönster.
2. Några stycken jag i ett provrum på Monki.
3. Jag i Stadiums provrum, och jag kanske ser glad ut men är egentligen så. jävla. arg. över att jag seriöst måste handla på herravdelningen för att hitta ett par träningsshorts med fickor. Men så är det ju när tjejkläder endast görs för att vara tajta och snygga men absolut inte funktionella. :)))
4. Jag och Michaela när vi tyckte att vi matchade kläder en dag, pahah. 
 
#1 / / Klara Odenhammar:

Äh, är väl ingen big deal att handla på herravdelningen? det gör jag mycket :) tycker generellt inte folk ska vara så fega, tycker man lika gärna kan köpa ett par shorts på damavdelningen som på herravdelningen! Herrkläder är inte bara skapta för herrar :D

Svar: Du har nog missuppfattat min poäng här! Jag handlar fler saker på herravdelningen, som mössor, halsdukar, t-shirts osv, för att jag inte bryr om mig om att det är just från herravdelningen. Gillar även män som går i kjolar, som kanske köps på tjejavdelningen. Men, träningsshorts för herrar har inte bra passform för mig, alla par har för låg gren, för hög midja, är för långa osv. Vissa kvinnliga träningsshorts sitter definitivt inte bra på vissa killar. Och detta är grymt irriterande, att träningsshorts för tjejer med fickor går i princip inte att hitta, just för att dom görs för att vara så snygga (t.ex tajta/korta/små osv) som möjligt. Det som irriterar mig är att det enda stället jag kan köpa detta på är på herravdelningen och dom sitter inte bra på mig. Det som snarare mer gör mig arg är ju själva principen att praktiska träningskläder i detta fall inte görs för tjejer. Och vad beror det på? Att det är viktigaste för oss tjejer är att vi ser bra ut, även om det betyder att vi ska bära dåliga och opraktiska kläder! Och det är det som gör mig riktigt arg. Det har inte nåt med feghet att göra från min sida, tro mig, jag är verkligen inte feg. :)
fannyblingman.blogg.se