/ Allmänt /

När du träffar rätt då vet du det på nåt märkligt sätt.

God morgon vänner. (Input frågetecken här). Veckan har lidit mot sitt slut och helgen var så hiiimeeelaaa kul. Fredagen blev en produktiv dag, i skolan fick vi alla till våra PM i tid. Vi satt alla i bibloteket och det var en skön omväxling från vårt halvt mysiga MIT-hus. Mot kvällen drog jag, Cecilia och Josefina ner på stan för att inhandla lite allmänna saker, fika på Espresso House, och så avslutade vi kvällen med att se 10 Cloverfield Lane på bio. Den filmen var... lite allmänt skum. Men jag gillade vissa delar av den starkt på nåt sätt. Men det var riktigt kul att se något lite läskigt på bio. Och det var kul när Josefinas läsk sprutade när hon skulle öppna den mitt i filmen. Men ja, nu ska det bli mer thrillers på bio hädanefter. 
 
På lördag kväll kom Cecilia till mig, och sedan Michaela och Josefina som hade med sig thaimat. SOM JAG SAKNAT DIG THAIFOOD! <3 Jag åt den fantastiska rätten tofu med grönsaker i ostronsås, om någon undrade. Efter middagen gjorde vi något fantastiskt, nämligen sangria. Så frikkin smarrigt det blev. Det ska det bli mer av. Sedan fortsattes kvällen med massa snack, rundor av fuck, marry, kill och så gjorde vi piña coladas. Och dom blev fan inte goda. Men ni vet, you win some, you lose some. 
 
Efter några timmar var Michaela tvungen att dra och resten av oss gick till Origo. Det har inte varit så kul där dom senaste gångerna jag varit där, men igår var så jäkla roligt med ett sånt bra drag. Vi dansade till gamla Snook-hits, drack cider, och utmanade varandra till att göra olika saker som inte borde nämnas här, eller som kanske borde det. Sen såg vi att Kristian Täljeblad också var där och då kände jag mig aningen förolämpad att någon som varit med i Paradise Hotel festade på samma klubb som jag. Men, trots det blev det en sjukt rolig kväll. Bra grejer.