/ Allmänt /

Helg.

Önskar att jag hade någorlunda fina bloggiga bilder är pynta this place med, men det har jag verkligen inte. De senaste 72 timmarna har för mig bestått av att plugga. Jag hade tre släpande examinationer från i höstas och denna vecka var det man hade att ta i tu med dom. Trodde aldrig att det skulle gå, men nu har jag faktiskt skickat in alla tre. Har varvat mellan att sitta på bibloteket, hemma, på espresso house och waynes men nu är det fakkkking gjort. Och godkänt också, förhoppningsvis. För om jag slipper koda något mer de närmsta två åren så kommer jag vara ypperligt tacksam.
 
Utöver plugget är vi i full gång med att försöka planera mottagning för alla nya nollor på programmet, och plus det så har jag jobbat lite. Har i princip knappt haft tid att andas, och om jag sover halva dagen imorn så kommer jag inte ångra det.
 
Klockan 22 ska jag iväg och se Suicide Squad på bio, men framförallt dricka trocadero och äta chips samtidigt. Jag kommer ändå inte ha tid att träna under mottagningen (som varar två veckor) så jag kan ju lika gärna embrace:a en kanske relativt ohälsosam (men ändå trevlig) livsstil under den tiden.
 
Trevlig helg mvh en trött.