/ Allmänt / Texter /

If I could go back to the day we met, then I would turn around, and walk the other way.

Nu har jag i princip jobbat klart för sommarn. Har en del ströpass framöver och troligtvis i höst också det är ju bra. Men det är väldigt skönt att mest vara ledig nu. 
 
 Jag har sjunkit ner i någon slags deppig bubbla just nu. Har viktiga saker jag ta tag i och fixa, men det känns bara jobbigt och tungt och jag orkar inte riktigt än. Så jag spenderar dagarna med att göra det fint i lägenheten, hänga med vänner, kolla på serier och att hänga på gymmet. Det gick väldigt bra med styrketräningen i några månader, men just nu känns det mest trögt och svårt att gå framåt, jag har dålig inspiration på gymmet och är inte så taggad. 
 
 Jag sover väldigt dåligt just nu också. Jag syftar då inte på min hårda säng utan på mina drömmar. Kan man inte bara få drömma om nallebjörnar och enhörningar? Eller varför inte någon sexdröm med någon hunkig man.
 
Det känns i luften som att sommaren börjar lite mot sitt slut men jag hoppas att jag har fel, några fler veckor kan man väl få krama ur. 
 Nä, nu ska jag snart iväg och utforksa Iksu Spa, och varför inte ta ett dopp i en av deras varma källor. 
Kommer lite inlägg i veckan, bland annat bilder från min födelsedagsfest i lördags. Tills dess, en gammal bild på mig på gymmet i början av sommarn.