/ Allmänt /

Omg what color lipstick are you wearing? It's called Blood of thy Enemies.

Hello children!
  Det är två dagar före jul (eller dan före dan före dan i don't know bla bla bla) och jag är åter i Söderhamn. Innan jag lämnade Umeå för en vecka så hann vi avsluta ett av våra feta grupparbeten, tack och lov. Vi läser en sjukt bra men jävligt tuff kurs just nu, och det har tack och lov gått väldigt bra för vår grupp, trots en projektledare som hoppat av, tekniska problem, att alla blivit magsjuka och andra komplikationer. 
 Vår grupp har samarbetat med ett Umeå-baserat företag som tillverkar handgjorda flugor, som vi har skapat två reklamfilmer åt. Är så sjukt nöjd med dom, och lägger upp dom här för lite skryt så fort dom är helt klara. :)
 
Annars då? Jo, jag har spenderat mina morgnar med att kolla på The Kardashians och att äta chips och dricka julmust. Jag hade sånt jävla bra flyt på gymmet innan jag blev magsjuk förra veckan. Jag blir förövrigt aldrig magsjuk så detta var ganska surt. Trodde det enda bra med mitt immunförsvar var att jag inte blev magsjuk. Men hur som. Jag siktar på att äta en jäkla massa god julmat och julbak, och att gå upp minst ett par kilon. Och sen när jag är tillbaks i Ume är det dags att jobba på mina abs igen. Untz untz.
 
Annars under dessa dagar ska jag försöka göra klart tre skriftliga examinationer (good luck), gosa med Jasper, och laga en massa vegojulmat. Här kommer en liten recap från sista veckan i bilder:
 
På svingen påväg till campus en tidig morgon.
 
En selfie och en bild från när vi spelade in den senaste reklamfilmen i måndags. 
 
Vi hörde av oss till en tjej som har en jättefin studio på Haga och frågade om vi fick spela in där, och det fick vi! Så himla schysst. 
 
Ville spela in en massa mer saker där bara för hur det såg ut. Så fint. Och bästa ljuset, luv. 
 
Behind the scenes! Woop.
 
På tisdag åt jag och mina friends avskedslunch för julen på vårt bästa thaiställe, hehe. Dör för maten där. Sååå gott gott gott. I all hast fotade jag bara maten, men jag var väldigt hungrig.
 
Och efter lunchen så spanade vi efter julklappar, dock inte med så mycket framgång. Men jag hann faktsikt införskaffa mig två stycken, precis innan jag begav mig till tåget!
Där hade jag även tydligen en plats i första klass (???!) vilket var en upplevelse i sig. Egentligen var det inte så mycket annorlunda, förutom att man fick ta te och kaffe och frukt om man ville, liteee större plats för benen, och touchknappar till lamporna. Swag, ja.