/ Allmänt /

Yeah I've been dancing with the devil, I love that he pretends to care.

Igår var en himla toppendag. Fick ligga i sängen hur länge jag ville, åt Tom & Jerry-kex, och kollade serier. Vid lunch drog jag till Iksu och tränade i två timmar, bästa passet hitills, så sjukt kul. Och så jävla skönt att Iksu inte var smockfullt för en gångs skull. Sedan drog jag mig hemåt, tog det lugnt, och städade och så. Vid sju mötte jag upp Cissi, Josse och Michaela för att köpa sushi som vi tog med hem till mig. Riktigt najs var det, kan det bli bättre än sushi, cider, bra musik, chips och drinkspel och så? Tror inte det. Ännu bättre var att vi premiärade mina shotglas med tequila-shots, och tog oskulden på mitt shakerset med sjukt goda tequila sunrise.
 
Ganska sent drog vi iväg till Corona, där det spelades lite hip hop bland annat, annorlunda från vad som oftast spelar på klubbar här. Det var kul med lite förändring tyckte jag. Men efter ett tag blev vi mindre sugna på att dansa och mer sugna på max-mat, så då drog vi ner på stan och gudars skymning vad god deras crispy mexican och deras pommes är. Hade kunnat betalat hundratals kronor för den måltiden, så underbart gott var det. It was epic. Sedan vid halv tre började alla röra sig hemåt och jag och Cissi promenerade till bussen som skulle ta oss tillbaks till Ålidhöjd. Värt att nämna är att vid denna tid var det hela -18 grader ute. Sommarlängtan blir starkare och starkare för varje dag kan man ju säga. Men men, vi behövde knappt vänta på bussen som faktiskt kom i tid, och så rullade vi hemåt. Hemma tvingade jag som vanligt i mig massa glas vatten, och idag mår jag alldeles prima. Eller kanske inte prima, men jag är inte ett dugg bakis i alla fall. Praise the lord for that. 
Idag blir det att städa från igår, kolla serier, och kanske ta någon promenad. Om det inte blir -18 igen. Här är ett par bilder från igår.
 
/ Allmänt /

I got blood on my hands, but no one cares, and that's the way it goes.

Nu väntas vin, sushi, vänner och musik.
 
/ Allmänt /

Här kommer lyckan för hundar som oss.

Tjohopp. Allmänt bra sak: Det är ljusare mycket längre ute nu. Visste ni det? Solen går inte längre ner klockan ett! Halle-frikkin-lujah. 
 
Hur som helst. Idag har varit kul, det hände inte så mycket i skolan förutom att jag slukade fem pannkakor till lunch och sen snackade jag och Josse film ett bra tag istället för att plugga. Som det ska vara alltså. Efter att vi hade listat massa filmer som vi måste se snarast, efter vi insett att snygga killar på vårat program är en stor bristvara, och efter jag öppnade upp mig om gångerna när jag 1: blev brutalt attackerad av en fiskmås i ettan på gymnasiet och därav inte borde se skräckisen Fåglarna, och 2: gången i Frankrike när jag blev brutalt inlåst (av misstag) på en allmän toalett som började spola rengöringsmedel och vatten över hela golvet och även på mig, så drog vi ner på stan. Gick på bokrean, besökte allas våran favoritaffär Systemet, fikade dyrt fika och planerade helgen. Sedan skjutsade hon snällt hem mig (i utbyte av min spikmatta). Ikväll hade jag tänkt dra på någon bar på stan, men bestämde mig för att vara lite vuxen (?) en stund, och betalade räkningar, ringde viktiga och tråkiga samtal, och gjorde allmänt nödvändiga saker. Men det var bra, och sedan avrundade jag med att fylla och äta en hel jävla zucchini, dricka cola, kolla serier, allmänt chilla med Tom & Jerry-kex.
 
Imorn blir en lugn dag med en troligtvis mindre lugn kväll, då vi tänkt dricka vin, äta chips, dricka cider, tagga brännbollsyran, dricka vin igen och sedan dra iväg någonstans. Det blir nog svinkul och jag längtar redan. Men nä, nu ska jag läsa min bok. Hörs, puss och kram. 
 
Om ni undrar vad som händer i plastglaset så försöker jag få några basilikakvistar att få rötter igen. Det går sådär. 
 
Mitt überposerande fejs imorse när jag kände en skyldighet att föreviga detta fantastiska ansikte i det härliga morgonljuset. Tadaa.
 
Jag och Josse på våra bok/chokladboll/vin-äventyr.