/ Allmänt /

Bakade potatisar, vänner och Inglorious Bastards.

Övertaggad som vanligt. Kommer aldrig kunna sova. Men det visste jag redan.
Idag har varit en rätt skön dag! Workshop, just nu håller vi på med animering. Så jefla kuuul amigos. Luv it. Fast skitsvårt dock. Glömde min matlåda som vanligt så åt bakad potatis i skolan. Och nej, den var inte god. Vid två drog jag hem, städade, tvättade och körde tre maskiner, förtjänar jag en medalj eller vad? Sen vid sex så droppade Josse och Michaela in med dumle och annat gött, och vi körde en superskön kväll med massa skitsnack och kollade sedan på Inglorious Bastards. 
 
Och okej, detta är skämmigt att erkänna, men det var första gången jag såg den. Och fuck vad bra den var. Satan. Så jäkla kul att jag blivit så taggad på film igen, skönt att se att inte alla gamla delar av mig är borta och att någonting finns kvar. Nu väntar många bra filmkvällar, jag längtar speciellt till sommarn för då är det dags för Hitchcock! När det är lite ljusare ute, eh. 
Imorgon blir det en sväng i skolan för att se hur det gått för vissa i Utmaningen, en 48-timmars tävling vi har på DMP. Jag hade tänkt vara med men drog mig ur i sista sekund på grund av bakfylla. Oh well. Förhoppningsvis blir det mer än en sväng i skolan för jag behöver arbeta mer med gestaltningsteknik, som är så jäkla mycket att lära sig att det bara snurrar. Sedan ska jag ner på stan med Josse och på kvällen skulle jag kanske ta en öl med nån trevlig person. Observera, när jag skriver öl menar jag aldrig någonsin att jag kommer dricka en öl. Ni fattar. Endast sammanhanget. 
Hörs!
 
En bild som inte har nåt med texten att göra, men tycker det blev nåt fint med den. Från när en kör sjöng på bussen.