/ Allmänt /

Dom säger kärlek är en drog, jag tar vilken skit som helst, men om kärlek är en drog är det ingen drog för mig.

Vad har jag gjort på sista tiden då? (För det vill väl alla veta!) 

• Har åkt skidor i Åre, och inte njutit en sekund. Har bara känts tungt och jobbigt att behöva göra allt där i backen. Jobbigt att stå i liftarna. Jobbigt att åka superlätta transportsträckor. Jobbigt att åka ner igen.
 
• Har stirrat på våra (ofta nakna) grannar i lägenheten mittemot där vi bodde, då njöt jag däremot. Suttit med ett glas vin i en fotölj framför fönstret, hah. Det tog nästan tre hela dagar innan dom la märke till oss. Det blev det ett litet krig därimellan. Det var kul som fan. 
 
• Har börjat dricka alkohol igen, efter en paus på nästan tre månader. Satan vad sliten man blev, dag efter dag i Åre. Pust. 
 
• Har nästan totalt glömt bort vad jag gjort de senaste två/tre veckorna. Vet inte ens när vi kom tillbaks från Åre. Har tappat smaksinnet, det kom tillbaks fyra-fem dagar senare. Obehagligt värre. 
 
• Har kastat min mobil hårt i golvet så skärmen krossades totalt, (hello anger issues). Den fick spel och började facetime:a någon mitt i natten, samt ringde 1177 sex gånger i rad = inte kul. Nu är den lagad, men jag säger dock till vissa att den fortfarande är paj, så att dom inte ringer mig. Sån bra idé, mowahaha osv. Hoppas ingen av dom läser här dock. Kameran är däremot paj så kan endast ta selfies... bra att han en ursäkt för det liksom. Men ett stort jävla SUCK för jag vill ju fota allt. 
 
• Har suttit i skolan så gott som varje dag, över helgerna också. Har lämnat in två arbeten. Så jävla konstig känsla. Att få saker gjorda. Att lämna in nånting i tid. Hmm. 
 
• Har lärt mig spela Risk och spelat i sex timmar, innan jag somnade i soffan och övergav Afrika till mina konkurrenter. 
 
• Har lagat megagoda enchiladas med Josse och Michaela och druckit massor med mousserande vin en tisdagskväll. Lyxigt värre. Samt vaknat jättetidigt av mig själv morgonen efter, pigg och allt. Alcohol works in my favor tydligen.
 
• Har ätit Tom & Jerry-kex till frukost i två dagar. Hashtag studentigt. Dock kanske inte sånt bra sätt att starta dagen på eftersom jag haft huvudvärk sen elva imorse. Eller så är det bakfylla-relaterat. Oh well.
 
Årey.