/ Allmänt /

Här kommer lyckan för hundar som oss.

Tjohopp. Allmänt bra sak: Det är ljusare mycket längre ute nu. Visste ni det? Solen går inte längre ner klockan ett! Halle-frikkin-lujah. 
 
Hur som helst. Idag har varit kul, det hände inte så mycket i skolan förutom att jag slukade fem pannkakor till lunch och sen snackade jag och Josse film ett bra tag istället för att plugga. Som det ska vara alltså. Efter att vi hade listat massa filmer som vi måste se snarast, efter vi insett att snygga killar på vårat program är en stor bristvara, och efter jag öppnade upp mig om gångerna när jag 1: blev brutalt attackerad av en fiskmås i ettan på gymnasiet och därav inte borde se skräckisen Fåglarna, och 2: gången i Frankrike när jag blev brutalt inlåst (av misstag) på en allmän toalett som började spola rengöringsmedel och vatten över hela golvet och även på mig, så drog vi ner på stan. Gick på bokrean, besökte allas våran favoritaffär Systemet, fikade dyrt fika och planerade helgen. Sedan skjutsade hon snällt hem mig (i utbyte av min spikmatta). Ikväll hade jag tänkt dra på någon bar på stan, men bestämde mig för att vara lite vuxen (?) en stund, och betalade räkningar, ringde viktiga och tråkiga samtal, och gjorde allmänt nödvändiga saker. Men det var bra, och sedan avrundade jag med att fylla och äta en hel jävla zucchini, dricka cola, kolla serier, allmänt chilla med Tom & Jerry-kex.
 
Imorn blir en lugn dag med en troligtvis mindre lugn kväll, då vi tänkt dricka vin, äta chips, dricka cider, tagga brännbollsyran, dricka vin igen och sedan dra iväg någonstans. Det blir nog svinkul och jag längtar redan. Men nä, nu ska jag läsa min bok. Hörs, puss och kram. 
 
Om ni undrar vad som händer i plastglaset så försöker jag få några basilikakvistar att få rötter igen. Det går sådär. 
 
Mitt überposerande fejs imorse när jag kände en skyldighet att föreviga detta fantastiska ansikte i det härliga morgonljuset. Tadaa.
 
Jag och Josse på våra bok/chokladboll/vin-äventyr.