/ Allmänt /

Tusen spänn för två tabletter, bara huvudvärken släpper. Känns som dagen efter, men inte blir det något bättre, dagen efter.

Det är så jobbigt det här med att vara så hyper. Jag har varit det i nästan två veckor. Riktigt hyper. Det stör mig inte såå mycket... men lär väl kanske inse att detta obviously inte är bra. Varför? Jo! Jag blir aldrig trött om kvällen. Kan absolut inte ligga still när jag försöker sova. Är vaken nästan hela nätterna, utan att överdriva. Det har inte riktigt varit något problem, kanske två eller tre dagar har jag fått sova lite mer. Men resterande dagar har jag inte sovit mer än tre timmar per natt. Har insett att det är sjukt lite. Galet lite. Men ändå varit i skolan, ändå pluggat, ändå festat. What the fuck har gått fel i min skalle som gör att jag fortfarande lever när jag snittar tre timmar sömn per natt?? I don't know. Om nån vet, hojta!! Tack på förhand. 
 
Aja. Fortsättningsvis. Igår var jag på det första mötet med en ny förening vi har, vid namn: Kreativa Möten med Umsys. Swaggigt? Kanske inte låter så. Men det var det. Varför? Jo, för det fanns HUR mycket fika som helst. Och då menar jag typ femton paket med olika sorters kakor. Påsar med bullar. Chokladbollar. Te. Med mera. No kiddning. Tyvärr har jag proppat i mig mycket sånt på sista tiden så hade inte så stort sötsug igår, men jag gjorde mig stolt och svullade ändå lite. Man kan ju inte vara sån som inte tar fika. Bu för dom! Hur som helst. Mer bra grejer var en chill atmosfär, sköna fotöljer, sköna människor (till största del i alla fall). Mest för att vi skulle ha nåt kul och chill att göra innan allt drar igång på riktigt så hölls en tävling för att skapa en ny logga för Umsys. Vi fick sex timmar på oss och 22:00 skulle den vara inlämnad. Jag och Cissi kände inte riktigt att vi hade en massa inspiration men jag ville ha det "hemliga priset". Så vi tänkte att det kanske hjälper om vi drar ner på stan och käkar på Max. För ärligt talat, varför skulle inte det hjälpa?
Så det gjorde vi, gott vare, och vid 19:00 var vi tillbaks i skolan. Jag slängde ihop en logga, tog mer fika, och sen vips var det dags att kora en vinnare. Som vi anade hjälpte max-maten för min logga valdes som den vinnande, och jag fick en fet chokladkaka och biobiljetter. Lätt värt.
 
Idag har jag haft workshop, köpt en sjukt snygg teckning av en i tvåan, halvsovit på en soffa, 3D-animerat och ja, inte mer än så. Nu ska jag kanske laga mat och sen försöka få lite sömn. Närå, skoja. Men mat ska jag försöka med. 
 
Universitetet nån gång i december. Tycker vi kan hoppa fram till våren typ nu. Komsi!!