/ Allmänt /

Yeah I've been dancing with the devil, I love that he pretends to care.

Igår var en himla toppendag. Fick ligga i sängen hur länge jag ville, åt Tom & Jerry-kex, och kollade serier. Vid lunch drog jag till Iksu och tränade i två timmar, bästa passet hitills, så sjukt kul. Och så jävla skönt att Iksu inte var smockfullt för en gångs skull. Sedan drog jag mig hemåt, tog det lugnt, och städade och så. Vid sju mötte jag upp Cissi, Josse och Michaela för att köpa sushi som vi tog med hem till mig. Riktigt najs var det, kan det bli bättre än sushi, cider, bra musik, chips och drinkspel och så? Tror inte det. Ännu bättre var att vi premiärade mina shotglas med tequila-shots, och tog oskulden på mitt shakerset med sjukt goda tequila sunrise.
 
Ganska sent drog vi iväg till Corona, där det spelades lite hip hop bland annat, annorlunda från vad som oftast spelar på klubbar här. Det var kul med lite förändring tyckte jag. Men efter ett tag blev vi mindre sugna på att dansa och mer sugna på max-mat, så då drog vi ner på stan och gudars skymning vad god deras crispy mexican och deras pommes är. Hade kunnat betalat hundratals kronor för den måltiden, så underbart gott var det. It was epic. Sedan vid halv tre började alla röra sig hemåt och jag och Cissi promenerade till bussen som skulle ta oss tillbaks till Ålidhöjd. Värt att nämna är att vid denna tid var det hela -18 grader ute. Sommarlängtan blir starkare och starkare för varje dag kan man ju säga. Men men, vi behövde knappt vänta på bussen som faktiskt kom i tid, och så rullade vi hemåt. Hemma tvingade jag som vanligt i mig massa glas vatten, och idag mår jag alldeles prima. Eller kanske inte prima, men jag är inte ett dugg bakis i alla fall. Praise the lord for that. 
Idag blir det att städa från igår, kolla serier, och kanske ta någon promenad. Om det inte blir -18 igen. Här är ett par bilder från igår.
 
#1 / / whiskeysour.blogg.se:

drinkar är ju verkligen det bästa grejen!!

Svar: så sant!
fannyblingman.blogg.se