/ Allmänt /

You tighten the row, watch the seasons grow. You have made it clear, nothing for me here. Said to each his own, we all stand alone.

 Så, jäkla, trött. Herreguh. Pust.
Tror det är resultatet av en en kombo av för lite sömn och för lite mat. Åja. Idag har jag varit i skolan nio timmar, så himla länge sedan det hände sist att jag inte minns. Väldigt skönt har det varit. Inte för att nånting vi gör är förståeligt, men för att jag faktiskt orkar vara där. Det är skönt. Egentligen hade jag tänkt stanna ett par timmar till, men när vi gick för att köpa middag så var absolut allt vegetariskt helt slut. Bra där :) Så eftersom min mage skrek och jag började bli yr så drog jag mig istället hemåt och sedan till Ica. Det är intressant, att om man inte äter på länge, och sedan uthärdar dom där timmarna när man tror att man snart svimmar så går det till sist så långt att man liksom glömmer att man är hungrig. 
 
Hur som, det är ju inte så bra det där med att vara hungrig, så köpte  jag mig lite färdig mat, skulle aldrig orka laga mat nu. Jag införskaffade också mig mat för dom kommande dagarna, i form av soppor och smoothies. Imorgon bitti opereras min visdomstand bort (förhoppningsvis det vill säga) och då lär det göra ganska ont i käften ett tag. Man skulle ju kunna tro att efter nästan fem månader med konstant inflammerade visdomständer så borde man ha vant sig vid smärtan. Men nej, inte helt i alla fall. Det jag hoppas för imorn är bara att det inte blir några komplikationer, och att jag inte blir helt körd i några dagar. Det vore inte så bra. Och så hoppas jag om jag blir det att någon kan komma och ta hand om mig, eller i alla fall ge mig en trocadero eller smoothie och så. Men man ska inte hoppas för mycket. 
 
Efter all dagens kodning och if-satser och div:ar och bla bla bla så är mitt huvud helt slut, likaså resten av jag. Kommer ligga i sängen resten av kvällen och om man har tur så kanske man kan få lite sömn också, inför den stora dagen imorn. 
Kram på er.