/ Allmänt /

Tre bra saker jag gillar nu.

Frida Vega Salomonsson
Fotografen Frida har en sjukt fin blogg, tar himlans snygga foton, och har en sån ball stil. Har plöjt igenom tonvis av hennes blogg sista dagarna och fått sånt sug efter fler hål i öronen och svarta skinjackor. Älskar verkligen hennes och Floras podd Frida/Flora också!
Netflix serie Scream
Alltså. Se denna serie. Nu. Började kolla på den av en slump, och med namnet Scream trodde jag verkligen den skulle su-ga. Men, icke. Utspelar sig i en mindre stad i Usa där ungdomar börjar bli mördade. Den spelar på allmänt dåliga slasher-filmer och gör det väldigt bra.
Riktigt bra skådespelare, plenty of eye-candy och grymt snyggt filmad. Min bästa serie just nu, och  har definitivt blivit en av mina all time-favvosar. Och älskar Brooke och hennes stil + Zoes snygga piercingar.
 Att styrketräna.
Har en bra period just nu på gymmet och tänkte bara tipsa vidare om en bra video för ryggträning. Nu ska jag se nästa Scream-avsnitt!!
 
 
/ Allmänt / Fotografering /

Tretton bilder från den sista tiden.

Jag jobbar en del just nu, och när jag inte gör det så ligger jag ofta utslagen i soffan. Men det är rätt sköna dagar oftast och solen skiiiner nästan hela tiden. Så här kommer några bilder från några stunder jag inte legat i soffan och kollat på netflix! 
 
Vi har ju som sagt underbart väder i Umeå för det mesta nu, så en dag låg jag i trädgården och jäste och läste en bok samtidigt som jag lyssnade på Duvchi. 
 
En kväll lagade jag och Mickan pizza och drack cava på balkongen!
 
På pizzan hade vi spenat, purjo, tomat och ugnsrostad zuchini och championer! Mömsigt.
 
Selfies utanför huset och najsiga kläder.
 
En kväll mötte jag upp Josefina vid älven. Kolla ba! Så sjukt mysigt och vaaarmt.
 
Hon hade med sig thaimat <3 Och så hade hon klätt sig alldeles för varmt, men det är inte konstigt när man lever i en stad med typ ett halvårs vinterklimat. Vi slukade maten, drack cola, och snackade en massa skit. Senare gjorde Michaela oss sällskap! Mysigt pysigt var det.
 
Dagen efter mötte jag Josse på stan. Vi var spexiga.
 
Vi köpte med oss biskvier och dryck och satt vid älven och pladdrade på. Vänner + mat + pladder = fantastiskt.
 
Och i förmiddag jobbade jag ett kortare pass på jobbet, och efteråt hängde jag med Michaela och Linus till Bettnesand! Mitt första strand/havs/sjö-besök i sommar! Känns så bra, var lite orolig att jag inte skulle hinna göra något somrigt alls i sommar. Men nu är vi på banan.
 
Vi försökte ta selfies men jag vet inte om det gick så bra när det här var den som blev bäst, ehehe heh heh..
 
Där låg vi och stekte, plaskade i vattnet, blåste såpbubblor och åt en massa mat. 
/ Allmänt /

After you, hell should be easy.

 
RIGHT NOW.

Thinking of: Att det är najs väder. Att jag behöver boka en tatueringstid snart. Att piercingar typ bara blir snyggare och snyggare.

Watching: Netflix' Scream, Modern Family, Gossip Girl när jag har tråkigt. Och så ser jag om halva Pretty Little Liars säsong 6, innan jag ska se dom nya avsnitten. Den serien behöver ta slut snart...

Reading: Rivalerna av Alyson Noël. Verkar hitills bara vara klyschig. 

Planning: Sommarn! Fester, biobesök, grillkvällar och sådant.

Wearing: Min nya ljusrosa bomber från Monki.
 

Listening to: Billie Holiday.

Eating: Ikväll ska jag och Michaela laga pizza. On nom nom. Jag ska ha ugnsrostad zucchini på min. *geni*

Wanting: Skärgården. Har varit alldeles för lite vid havet och på öar, typ inget alls. 

Looking forward to: Att se The Conjuring 2. Och att få gosa med hundar.