/ Allmänt /

Tre bra saker jag gillar nu.

Frida Vega Salomonsson
Fotografen Frida har en sjukt fin blogg, tar himlans snygga foton, och har en sån ball stil. Har plöjt igenom tonvis av hennes blogg sista dagarna och fått sånt sug efter fler hål i öronen och svarta skinjackor. Älskar verkligen hennes och Floras podd Frida/Flora också!
Netflix serie Scream
Alltså. Se denna serie. Nu. Började kolla på den av en slump, och med namnet Scream trodde jag verkligen den skulle su-ga. Men, icke. Utspelar sig i en mindre stad i Usa där ungdomar börjar bli mördade. Den spelar på allmänt dåliga slasher-filmer och gör det väldigt bra.
Riktigt bra skådespelare, plenty of eye-candy och grymt snyggt filmad. Min bästa serie just nu, och  har definitivt blivit en av mina all time-favvosar. Och älskar Brooke och hennes stil + Zoes snygga piercingar.
 Att styrketräna.
Har en bra period just nu på gymmet och tänkte bara tipsa vidare om en bra video för ryggträning. Nu ska jag se nästa Scream-avsnitt!!
 
 
#1 / / Zyllah:

Jag måste också börja styrketräna igen, mina arm muskler är så gått som obefintliga. <3

#2 / / Izabelle:

Oj vad olika det kan vara. Jag har också sett Scream (säsong 1) men tyckte den var dåligt gjord! Dålig regi, dåliga skådisar, mindre bra manus. Konstiga scenhopp så man inte fattar vart man är och _vad_ som hände innan/efter en viss scen? Fastnade dock för den, spännande och lätt att ta till sig, men inte alls i klass med Netflix andra serier (typ OITNB). Kram!