/ Allmänt / Ytligheter /

They say "you used to be so kind, I never knew you had such a dirty mind".

Idag börjar jag flytta. IDAG. TACKA GUDARNA. Efter det kan det här bli en aktiv plats igen. Så nu blir det intensiv-flytt i några dagar. Sen så.
Idag kapade jag förövrigt håret och gjorde det mycket ljusare, kallare och lite grått-ish.
 
/ Allmänt / Resor /

En ledig vecka.

Wassup wassup wassup. Nu är jag tillbaks från mina lediga dagar i Hälsinglands skogar samt min soffa i Söderhamn. I fredags hoppade jag på tåget upp till Ume igen, och kusin vitamin Åsa hoppade som sagt på i Sundsvall och hängde med. Det blev en himla bra helg här i Umeå, och nu kommer jag inte träffa Åsa på ett bra tag för hon drar strax till Chile i ett halvår. Men innan vi kollar på vad hon och jag har haft för oss för hyss så kan vi kolla vad jag hade för mig innan helgen. 
 
Jag och Cissi åt asiatiskt för att sörja att hon skulle åka tillbaks till Stockholm samma dag. Tror inte jag och mina vänner gör så mycket annat än att äta. Har börjat misstänka varför mitt konto ofta är så tomt.
 
Jag posade i provrum och tog selfies (favvosyssla). Och så fjäskade jag till mig fotmassage av min tinder-dejt när vi förfestade på lördagen. Massage är alltid bra. Hoppas dock han inte googlar upp den här bloggen, det skulle kunna bli lite, eh, stelt.
 
Men fotmassage och utsikt från tolfte våningen är ju ändå alltid en bra förfest. Dagen efter tog jag tåget mot Söderamn -->
 
---> Och från Söderhamn tog jag och åkte till torpet på landet. Jag tog selifes i bilen i sedvanlig ordning.
 
Torpet hade jag ju aldrig varit innan, men alltså. Kolla ba. SÅ. JÄKLA. MYSIGT.
 
Frulle åt jag i solen på altan.
 
Jag promenerade till mormor och morfar, ser i princip ut såhär hela vägen dit.
 
Hälsade på en häst. Tycker hästar är så fina men dom är lite läskiga och stora också. Men nån gång ska jag lära mig rida i alla fall. 
 
Tog selfies inomhus.
 
Och tog megaposiga selfies utomhus. Alltså, Växbo, hur mysigt är det inte? Torpet ligger precis bredvid kvarnen, och mittemot en superbra café. Scooore.
 
Jag traskade omkring i sån här natur. Och på torsdagen åkte jag mot Söderhamn igen.
 
Väl i Söderhamn igen mötte jag upp Simon för en morgonfika! Blev sjukt pepp när dom hade cupcakes.
 
Simon sa först: "Jag äter inte gofika". Pfff. Det ändrade jag på, hehehe. Vi åt en massa sötsaker, melonglass, jag drack iste med douglasgran-smak (!), och så satt vi och snackade skit i flera timmar om våra gamla klasskamrater, haha. 
 
Och det var det! 
 
/ Allmänt /

Dom säger vi är normala, men jag svär vi är störda.

En favvoperson d.v.s min kusin Åsa hängde ju med mig hem till Ume över helgen och det är ju feeettt! Hittills har vi lagat MEGAGODA enchiladas, sett Gone Girl d.v.s den kanske bästa filmen jag sett på flera år (?!!), lyssnat på creepy poddar, och shoppat sinnessjukt mycket på stan, och samtidigt blivit extremt förvirrade om säljare på klädaffärer raggat brutalt på oss eller bara fjäskat sönder för att jag haft på mig massa av deras kläder. Oklart.

Nu ligger Åsa och sover här bredvid mig men snart ska jag väcka henne och så ska vi käka mer enchiladas, dansa till lite bra musik och bege oss ner på stan igen för att spela biljard. Hörs sen!