/ Allmänt / Inredning /

Pretty Little Liars, dagar på landet, städning och inredning.

Dom sista dagarna har jag gömt mig i min lägenhet och kollat på Pretty Little Liars, säsong ett. Mest för att det är storm ute, och det är inte trevligt. Och dels för att det byggs om och rivs skog och sånt precis utanför mig, och det är läskigt för dom som kör alla traktorer verkar inte alltid se en.. Men men. 
 
Idag har jag käkat frukost med Michaela på stan, samt köpt lite nya böcker som jag ska läsa nästa vecka. Juste! Nästa vecka åker jag till Hälsingland för att hänga ungefär en dag i Söderhamn, och sen fem dagar i vårt torp på landet. Hur mysigt låter inte det? I KNOW! Jag är pepp på att se torpet som jag aldrig varit inne i, pepp på att hänga där med Jasper, pepp på att laga massa mat, pepp på att läsa mycket, och pepp på att carpa dagen bland bergen. #friluftsmänniska #natur #zen #osvosv
 
Just nu försöker jag städa lägenheten och det måste bli klart senast imorgon, för i helgen har jag inte tid, och när jag kommer tillbaks från Hälsinglandet så hänger Åsa med mig hit, wihoo! Så då borde det ju vara lite rent och fint här. Nu har jag kommit av mig lite, det jag egentligen skulle skriva om, är att inom cirkus tre veckor (!!) flyttar jag! Majgad. Till en så himla fin störra etta på stan. Så nåt som kretsar i min skalle just nu är hur jag ska inreda den. Går i massa inredningsbutiker och fotar en massa grejs. Och pinterestar en massa grejs. Så här är ungefär hur jag tänker lägenheten när jag flyttat dit, (exklusive vänner, goda drinkar och en halvnaken man som masserar mina fötter). Mycket svart, vitt, några saker i starka färger, mycket guld och coola prints.