/ Allmänt / Vardagsäventyr /

We’ll go somewhere and just lie there, we can whisper every word so pure. No more of the terrible silence, only water licks our chin for cure.

Godmorgon! Din favoritbloggare (eller inte) är tillbaka. Och världsordningen är återställd!! Det är måndag, och jag är frikkin ledig idag!! Woho. Idag har jag inte så mycket planer, ska käka lunch på Utopias foodcourt med Cissi som lämnar Umeå för Stockholm för ett tag :(( Men hon lär inse att Ume är mucho bättre än huvudstaden, liksom Umeå var ju förresten nyss Europas kulturhuvudstad, inte för att skryta men men. She'll be back. 
Annars ska jag mest ta det lugnt och försöka bli frisk från ännu en härlig förkylning. När det är gjort ska jag äntligen göra en comeback på Iksu, som jag har längtat. Förhoppningsvis har min halvt trasiga magmuskel läkt, och jag kan fortsätta där jag slutade. 
 
Jag har även köpt en ny engångskamera att föreviga sommaren med, och hoppas att bilderna blir lika fina som dom jag tog på tågluffen. Just nu är det engångskamera + polaroidkamera + systemkamera + mobilkamera som gäller.. men jag kan inte riktigt låta bli :) 
 
Tänkte för att göra upp för dom sista veckornas tomhet på det här stället lägga upp en massa bilder från dom sista två veckorna. Dagarna var mest fyllda med sinnessjukt mycket plugg, men när vi hade möjligthet så flydde vi ut i värmen såklart. Och åt goda saker. Såklart.
 
En av alla gånger vi hängde i Broparken. Här var det dumplings och trocadero gällde.
 
En alladeles för lång dag på Uni.
 
På torsdagen bestämde jag, Cissi och Josse oss för att dra till Avion och Ikea. Innan jag mötte upp dom tog jag outfit-bilder på Weekdays provrum. Jag tror jag älskar min hatt mer än väldigt mycket annat.
 
Jag hade också för första gången på mig ett par skor jag köpte när jag var 16, som jag aldrig använt förut... Väldigt oklart varför, men nu var det dags i alla fall. Luv em. Trots att dom skavde som tusan.
 
Jag köpte inget på Weekday, mötte sedan Cissi, köpte lemonad och tog den mest instagrammigaste bilden någonsin? Mår lite illa när jag kollar på den, eheh.
 
Sedan hämtade Josefina upp oss plus skrek åt mig för att jag "klev in i bilen för sakta"... Hon är galen när hon kör. Väl på Avion åt vi matiga saker.
 
Och sen gick vi på Ikea för att hitta en soffa åt mig som jag ska ha när jag flyttar om tre veckor!! En soffa hittade vi och fin var den. Sen tog jag snapchats i väntan på dom andra.
 
Sedan shoppade vi lite, fikade, Cissi och Josse kissade igen och efteråt drog vi återigen till Broparken. Fett bra dag.
 
En annan dag var jag och Cissi på stan och glodde på sånt här som såldes utomhus. 
 
Alltså. 
 
Efteråt satt vi på NK och läste böcker i många timmar. Det var proppfullt, med högljudda turister från Tyskland och Frankrike, men innan dom stängde var det typ bara vi och nåt gammalt par. Tycker om att se äldre par sitta på caféer av nån anledning. Är fint. 
 
Söndagen efter Brännbollsyran hängde jag med Michaela, Felicia, Cecilia och några till på Pedagoggränd. 
 
Dom köpte pizza och sådant och själv köpte jag sushi när jag gick hem. Det var förövrigt min tredje sushi-måltid den helgen.. :)
 
En annan dag en annan seflie i Broparken.
 
Att man äntligen kan ha fina kläder på sig efter ett halvår av kyla... obeskrivligt. 
 
Parkhäng.
 
I Broparken. 
 
Och så kom den sista skoldagen för första året (!), och vi firade med att köpa sushi och hänga i ett lite för blåsigt väder. Michaela var äntligen ledig från jobbet också, hade nästan glömt hur hon såg ut :(
 
Sushi var gott gott gott, och sen låg vi bara där och chillade, snackade skit, och vid tre gick jag iväg och jobbade.
 
Hörs sen! Puss och kram.