/ Allmänt / Ytligheter /

Jag fann en tyst sekund, så jag lånade en kyss. Är jag en bov nu?

Goddag folket! Sedan i söndags är jag tillbaks i Umeå och det är ju himla skönt. Idag är en bra dag. Men jag längtar redan till helgen, då det blir festligheter och sådant bra. Men resten av veckan blir nog ganska bra den också. Idag hade vi föreläsning klockan ett, och jag stannade i skolan till lite efter fem. Nu håller jag på att tvätta, och sedan klockan åtta ska jag och Cissi iväg till Iksu för att boxas. SÅ TAGGAD!! Så det blir bara en snabbvisit här ikväll, men tänkte att jag kunde förgylla stället med hur jag såg ut idag, oj oj det där lät ju ödmjukt. 
 
Hur nice är det inte att man kan äntligen ha keps?? LUV IT. Sedan allmänt svart plus septum i. 
 
Ska försöka få till liiite bättre bilder än så här, men än så länge får jag fota med paddan hehe. Men men, funkade ju finfint. Hörs sen!
/ Allmänt / Ytligheter /

Undercut.

Igår satt jag mig på tåget för en snabbvisit i the hemstad. Mest för att jag hade så långt ledigt, ville gosa med hunden, och alla andra i Ume var upptagna. Så det verkade passa. På tåget började jag kolla på American Crime Story - The People v. O.J. Simpson. Det är rätt bra hittills. Och är lite kär i David Schwimmer <3
 
Sedan sist har jag inte gjort så mycket, förutom varit på någon föreläsning, klippt mig, och haft filmkväll med Josse och Michaela. Alltså, Shutter Island, massa läsk, chips och snack om övernaturliga saker, luv it. Bästa. I sommar har vi typ hundra sådana kvällar planerade. Whie!!
Och ja, klippte mig som sagt i veckan. Såhär blev det, tadadadaa:
 
En del kortare vilket behövdes, me likey.
 
Och även nåt jag tänkt på i någon vecka. En undercut. Så jäkla skönt att få bort det där bläiga håret längst ner som aldrig ville samarbeta. Älskart. 
 
Nu ska jag göra sötpotatispommes och lite vegansk påskmat, och dricka lite trocadero. See ya laters. 
/ Allmänt / Ytligheter /

I all längtan finns en framtid.

I torsdags, som present till mig själv för att ha lämnat in bra arbeten i tid plus för att ha sökt så många sommarjobb, så köpte jag denna snygga sak till mig själv. Och nej det är inte en het boytoy det vore lite skumt och olagligt. Men det är en snygg skjorta i precis min smak. På TSHIRT STORE inhandlade jag den. Bekväm och allmänt bra. 
Måste även nämna att jag och Cissi i fredags såg How To Be Single på bio. Den enda sorts komedi jag kan tycka om, bra och väldigt rolig var den, med himla roliga skådisar. Se! Vi kom även på den brilljanta idén om att köpa med oss vin, chips och choklad in till bion, och jag kan säga att det höjde hela bioupplevelsen, tips tips.
 
Nu ska jag strax iväg för ett Bodybalance-pass på Iksu med Cissi, och efteråt har jag bara tänkt däcka i sängen framför serier. Jag längtar lite. Men jag är också glad för att jag verkar ha kommit igång med träningen. Och något mer jag är väldigt glad för, är att en klädbutik i stan ringde för några timmar sedan för att boka in en intervju med mig! Whie! Det går faktsikt rätt bra nu, fyfan så härligt det är. Hörs imorgon kanske!