/ Allmänt / Ytligheter /

I all längtan finns en framtid.

I torsdags, som present till mig själv för att ha lämnat in bra arbeten i tid plus för att ha sökt så många sommarjobb, så köpte jag denna snygga sak till mig själv. Och nej det är inte en het boytoy det vore lite skumt och olagligt. Men det är en snygg skjorta i precis min smak. På TSHIRT STORE inhandlade jag den. Bekväm och allmänt bra. 
Måste även nämna att jag och Cissi i fredags såg How To Be Single på bio. Den enda sorts komedi jag kan tycka om, bra och väldigt rolig var den, med himla roliga skådisar. Se! Vi kom även på den brilljanta idén om att köpa med oss vin, chips och choklad in till bion, och jag kan säga att det höjde hela bioupplevelsen, tips tips.
 
Nu ska jag strax iväg för ett Bodybalance-pass på Iksu med Cissi, och efteråt har jag bara tänkt däcka i sängen framför serier. Jag längtar lite. Men jag är också glad för att jag verkar ha kommit igång med träningen. Och något mer jag är väldigt glad för, är att en klädbutik i stan ringde för några timmar sedan för att boka in en intervju med mig! Whie! Det går faktsikt rätt bra nu, fyfan så härligt det är. Hörs imorgon kanske!
 
 
#1 / / Neamdring:

Snygg jacka:)