/ Allmänt / Fotografering /

I hela mitt liv har jag hört en sång, en vaggvisa du sjöng en gång.

Godmorgon! Idag är som dom senaste dagarna en bra dag, wihoo. Jag vaknade vid tio, käkade lite frukost och städade lite. Termometern visade nollgradigt ute men solen sken så jag kände att jag var tvungen att bege mig ut. Så jag startade en tvättmaskin, packade ner kamera, lite mat, choklad och vatten i en ryggsäck och hoppade på cykeln. Det är förövrigt första gången jag cyklar på månader, varit för rädd för att jag ska vurpa som jag gjorde i höstas, det var inte så kul, och har fortfarande ont i armbågen. Men men, jag bestämde mig för att cykla till Nydalasjön så det gjorde jag som den friluftsmänniska jag är. Eh ja, eller ska bli. Promenerade en bit ut på isen och slog mig ner i solen.
 
Nikon D5100 + Nikkor 18-105 mm
 
Med jämna mellanrum åkte folk på skidor förbi och några som var ute och sprang. Blev så sugen på att dra hit och springa på isen, såg så härligt ut. Men det får vänta några dagar, tills min helvetesförkylning lagt sig för gott.
 
Solen värmde skönt och detta var en gött sätt att starta dagen på. Fotade lite grann och det var länge sedan sist. Vore kul om man fick grepp om fotandet igen kanske.
 
Hoppas solen stannar så fler dagar kan börjas på detta sätt.
Hörs sen!
#1 / / Hanna:

Helt absurt att krokusar blommar här nere och så sitter du på en is och fikar typ.

Svar: Hahaha, den här kommentaren är typ den bästa jag sett.
fannyblingman.blogg.se