/ Allmänt /

I wanna tell you a secret: You can keep your double standard, boy, and keep it.

Gud vad jag måste sortera ihop mitt liv just nu. Ordna upp det. Organisera det. Skaffa rutiner. För just nu är jag nog mer utspridd än någonsin. Jag har inte lagat middag på säkert en vecka. Har nästan inte ätit middag på lika länge heller. Har stoppat i mig lite choklad och chips om kvällarna, och sedan inte varit hungrig nog för att äta mer. Eller helt enkelt varit för trött för att laga nåt. Och det är inte alltid den där behöver-sova-tröttheten, men mer att jag inte pallar att göra nåt. Förra veckan gick jag hem från skolan två gånger med tanken att jag skulle träna, men när jag la mig en stund i sängen pallade jag inte bara att göra ett skit. 
Och även om jag skulle ha ork att laga mat så skulle det nog inte hända, för jag vågar inte ens öppna mitt kylskåp. För därinne är det något som luktar extremt suspekt, och jag kan inte lista ut vad. Och jag orkar ens försöka. Det var så länge sen jag handlade matvaror, för det blir inget av det sen ändå. Har snart ännu en gurka som är lika mjuk som min säng. Obsar på att min säng inte är mjuk alls, men den är mjukare än en gurka borde vara. Undrar om det är gurkan som luktar. 
 
Inte pallar jag heller att tvätta mina lakan, som det varit näsblod på längre än jag vill erkänna. Och min dygnsrytm verkar vara long gone. Nätterna spenderas ofta med att scrolla genom instagram eller söka efter nya lägenheter. För jag sover inte så ofta. Och när jag gör det så drömmer jag om döende hundvalpar som ingen vill hjälpa, eller snurrande drömmar om seriemördare. Så jo, det är svårt att sova. Förutom igår, då jag skulle upp nio, men vaknade halv ett. Heh. Bra Fanny. Fick avboka två möten och satt och åt geléhallon till frukost kvart över ett. Bra.
Kursen vi har nu är faktsikt så jävla kul. Men det är jobbigt när man kommer till skolan fem timmar för sent. Svårt att animera saker bra när man är så trött. Men ja, jag får fixa det. För min reklamfilm ska bli så jävla snygg. Snyggare än reklamfilmerna som mina före detta bästa kompisar gör, ja precis kompisarna som slutat helt inkludera mig till saker, men då och då pratar med mig i skolan som att allt är normalt. Och jag bara sitter där och tänker, skämtar du med mig? Låtsas du på riktigt som att ni inte skiter i mig konstant nu? Min reklamfilm ska bli så jävla fet. 
 
Men nu måste jag hälla i mig lite te, och leta något att äta som man kanske står sig på tills det är dags för lunch. Finns det ens något sånt? Det undrar jag verkligen. För vet ni, jag tror på riktigt jag inte sov ett dugg den här natten.