/ Allmänt /

Doktor Mugg och barndomshjältarna


/ Allmänt / Ytligheter /

Any love is a fantasy. We do not fall in love with a person, but the dream of them.

Det borde finnas en lag, som automatiskt saktar den tiden när en har för mycket att göra. 
Idag händer absolut inga bra saker, förutom kanske två grejer. Den första är, att när jag smyg-smsar folk och ber dem ringa mig och låtsas ha ett viktigt samtal så att jag ska ha en ursäkt att försvinna, så gör dom det. Den andra är texten i rubriken, som jag hittade på pinterest. 
 
/ Allmänt / Sammanställningar /

Sju bilder från igår.

Jag ligger i sängen under täcket. Trots att jag har ätit frukost (tre skedar kvarg och fyra kakor) och att jag har varit till Ica en gång redan, så kan jag inte göra nåt annat än att ligga här i sängen. Igår tänkte jag få sova lite extra bra så jag tog några sömntabletter, vilket jag egentligen inte gör längre. Men det enda det resulterade i är en extrem seghet och suddighet nu på morgonen. 
Det är för mycket att göra nu. Jag hinner inte med. Skola, att agera ordförande, att agera lagkapten till världens minst taggade lag, att agera mogen person som borde lyssna på sin kropp, jag hinner inte nåt. Jag vill hinna.
 
Det går knappt att gå runt i min lägenhet, för alla tusen saker som ligger på golvet. Kläder, gamla sushilådor, en resväska, väskor, papper, krukor och jag vet inte ens vad. Men en dag ska det bli fint här. En dag. Tills dess, här kommer en liten recap på hur min gårdag såg ut.
 
Den här veckan har vi våra lektioner på Sliperiet på Konstnärligt Campus. Så här fint är det där. Inne på Sliperiet känns det exakt som att jag är tillbaks på LIM i New York, eller som en av dagarna vi gjorde besök på något ställe när jag gick Modevetenskap i Stockholm. Lite kul också att det vi gör denna vecka är att kolla på digitaliseringen och innovation inom modeindustrin. 
 
Utanför Bildmuseét satt den här skylten. Gillade den av oklar anledning.
 
På eftermiddagen gick jag och Cecilia runt i affärer samtidigt som vi planerade avtackningsmiddagen vi ska ha för Umsys. Här är ett fantastiskt Fatta-halsband som jag vill ha en dag.
 
Cissi hade kuponger för glass som vi i äkta studentanda använde. Det var lite halvmolningt men glassen var himla god. 
 
Och här är även ett fantastiskt timglas som kanske skulle passa bra i min nya lägga till sommarn.
 
Och hela dagen såg jag ut såhär. Har en ny hatt som är min nya följeslagare. 
 
När kvällen kommit köpte jag sushi (och bad om extra rättika) och kollade på Gossip Girl, säsong två. Gillar den serien himla mycket, i alla fall de första säsongerna. Njöt av sushi och miso soppa och såg hur allt krånglar för Blair och Chuck, vilket var trevligt, att bevittna någon annans drama istället för ens eget. 
 
Och det var min måndag.