/ Allmänt / Festligheter /

En tisdag som egentligen var en födelsedag, typ.

Nu ska jag visa vad jag hade för mig i tisdags. Det var nämligen en speciell dag. För det var min födelsedag! Typ. Varför typ undrar ni? Jo, det var min låtsasfödelsedag. Jag fyller egentligen år i augusti, men min senaste födelsedag var inte bra. Och födelsedagar brukar kanske inte vara så bra som man vill, men dagen jag fyllde 21 vill jag egentligen mest bara glömma. Egentligen är det inte så mycket att glömma, men jag hade gjort mycket för att hoppa över den dagen.
 
Hur som helst, så har jag tänkt på det här att införa en låtsasfödelsedag ett tag, mest för att ersätta den gamla med en bra dag. Inga presenter, men bara en hel dag med bra saker och bra personer. Och så blev det! Häng på vetja.
 
Det första jag gjorde när jag klev upp och drog på mig kläder var att ta bussen ner på stan, vid halv tolv. Här står jag och är taggad.
 
På Utopia mötte jag upp mina gulliga vapendragare Josefina, Michaela och Cissi. OBS på att tanten i bilden inte är nån av dom.
 
Då åt vi på Utopias foodcourt. Jag hade crave:at pommes med ketchup från Texas Longhorn, så det köpte jag. För typ 15 kronor?? Resten åt från den asiatiska buffén, och mina finisar gav mig två (TVÅ!) tallrikar med sushi. En smög dom till mig och en orkade inte Michaela äta. Allt var hur jävla gott som helst och jag var på riktigt lycklig under denna måltid, på grund av fina vänner och maten så klart. Bästa. 
 
Här är en påtvingad gruppbild.
 
Äta är livet.
 
Efter maten kollade vi i affärer och jag shoppade en del på Weekday. Vilket jag kanske inte borde göra men det fick jag faktiskt för det var min *födelsedag*. Efter det slog vi oss ner för att dricka kaffe och sånt. Förutom lemonad så köpte jag sen ju också en cupcake, dom som verkligen känner mig vet att jag kan inte ha en födelsedag utan minst en cupcake.
Sedan helt jävla plötsligt började jag blöda näsblod på min tröja, bara någon droppe, och när jag står där och försöker få blodet att sluta rinna (för då tror jag att det är Niagrafallen i min näsa) så skrattar alla bara åt mig för att allt blev så kaosigt. :( Så jag kastade det blodiga pappret på dom.
 
Efter näsblodskrisen så gick vi vidare och spelade biljard! SÅ HIMLA KUL. Har nog inte spelat biljard på typ tio år. 
 
Så då hängde vi där i några timmar. Trots att det regnade och sånt så var det den bästa dagen. Mest av allt för att jag har folk som inte tycker att en låtsasfödelsedag är helt jävla idiotiskt, men istället är taggade och ger en sushi, haha. 
#1 / / Emma:

Snygg outfit! :-) Kram från Italien! :-) Emma