/ Allmänt / Sammanställningar /

I catch a paper boy, but things don't really change. I'm standing in the wind, but I never wave bye-bye.

Sista tiden har faktiskt varit himla bra, och jag tänkte att jag kunde sammanfatta det med lite mobilfoton! 
 
Några timmar av valborg spenderades på stan vid älven med Josse och Cissi. Valborg var förövrigt Umeås första riktiga sommardag i år. <333
 
Och vi åt det mest självklara (för oss i alla fall), nämligen sushi som smakade alldeles alldeles underbart, plus drack troca. 
 
En dag var det superdupervarmt så då passade jag på med klänning och hatt och då passade även Michaela på att föreviga det. En annan dag svärmade hundra fiskmåsar ovanför Lindell där vi satt ute, och en av dem bestämde sig självklart att förvärra min fobi för fiskmåsar rejält.
 
På onsdag skulle både jag och Cissi resa till våra hemstäder men innan satt vi och stekte i solen och hejjade på alla som kämpade sig uppför svingen.
 
På tåget upptäckte jag helt plötsligt att en nyckelpiga satt och chillade på min jacka. Misstänker att det kan vara nyckelpigan som hängde i vårt klassrum för några månader sedan, som sedan bestämt sig för att dra på äventyr. På riktigt, den där nyckelpigan flög iväg till ett fönster långt bort (ett litet barn berättade det för hela tåget) men kom sedan tillbaks och hängde på min jacka igen. Vi var bros. 
 
Hade lite såna här utsikter. 
 
Väl i Söderhamn gosade jag med min gulligaste kompiz, samt hade lite photoshoot med honom.
 
I Söderhamn var det typ konstant sol och 23 grader och jag låg en del ute och försökte läsa min bok, men oftast kom denne fyrbente vän och ville ha uppmärksamhet istället. Min snutte.
 
En dag kollade jag på fotboll och det var precis lika tråkigt som det brukar vara. Jag ställde mig än en gång frågan: Varför är jag här? MEN! Jag fick ett svar! För jag vann frikkin 2000 kronor på en lott! DÄRFÖR!!
 
En annan dag hängde jag med Matilda och drack iste (som är frikkin heaven på sommaren). Samt snackade om skolan, jobb, veganism och en massa annat.
 
Jag var även hundvakt åt den här roliga plutten.
 
Jag träffade Åsa och company för en lunch på Eat and Meat och jag provade en väldans god mango daiquiri.
 
Åsa gillade sin soppa.
 
Och min daiquiri! Men hon fick bara lite. Förövrigit hur söta är inte vi??
 
Efter lunchen vinkade vi av Åsa på tågstation, och Henrik försökte ta en fin gruppbild. Den blev såhär och av mig får den 10 av 10.
 
På söndag for jag tillbaks till Ume och här har jag hängt på Iksu och pose:at i omklädningsrummet.
 
Idag har jag bland annat umgåtts med min pääärla Michaela, samt så lyckades jag få på film när hon fick motorstopp med bilen, hehehe.
 
Och ikväll satt jag, hon och Cissi vid älven och åt lite middag. 
 
Och det var det!