/ Allmänt / Mat /

Ziggy Stardust, tatueringar, och smoothiegeniet.

Hejhopp och glad fredag! Tänk att man tog sig igenom ännu en vecka. Sista tiden har som vanligt bestått av skolarbete hit och dit, att planera en Halloween-sittning, att tatuera mig, och att frysa och halka runt i Umeå, och att vara ledsen och må lite illa över valet i Usa.
Här är lite från sista tiden.
 
På en promenad till gymmet precis innan snön INTOG Umeå. Alltså det har snöat nonstop i en vecka, snälla sluta.
 
På våran halloween-sittning var jag det förväntade, den jag alltid lite har velat vara, alltså Ziggy Stardust dvs David Bowie. Fick blixten målad i fejset, sprayade håret rött, och hade en nästan svart lins i ena ögat :) Jag var mycket nöjd.
Var roligt nog många som älskade det, och förvånansvärt några stycken som inte hade någon aning om vem jag var. What. The. Fuck?
 
Har börjat köra på smoothies till frulle igen, dvs bästa saken nånsin. Jag är nära på att börja kalla mig smoothiegeniét. Ok let's face it, det gör jag redan.
 
Denna goda sak ovan gör du genom att mixa:
 
En banan
En mogen avokado
En bunt frysta hallon
Lite yoghurt
En del havregryn
En del havre/sojamjölk etc
En tesked acaipulver
En tesked honung
 
Haft föreläsningar. Just nu läser vi design i teori och praktik. Ska bolla två stora grupparbeten varav ett är ett samarbete med ett företag och ett är ett samarbete med MKV-studenter, samt minst sex stycken induviduella examinationer samtidigt. Puh.
 
Och tagit selfies. Att ha keps i minusgrader är ej att rekommendera förövrigt.
 
Idag har jag varit och lyssnat på information om utbytesstudier, och snart ska jag mot stan och att käka lunch och fira att det är freeedag! Typ. Man måste ju fira saker. Bilder på tatueringen lägger jag upp när den är helt läkt! Och den sved som satan.
Puss.