/ Allmänt /

I'll cut your little heart out, cos you made me cry.

Shame on me för att ha varit en dålig bloggare sista tiden. Men har som vanligt drunknat i studier och annan jävla shit de senaste veckorna. Roliga studier, men bara FÖR MYCKET. Har spelat in min första kortfilm som jag inte alls blev nöjd med. Inte så konstigt kanske, när det var den allra första pannkakan ish. Men ändå. 
 
Har fått my ass tillbaks på gymmet, så det är ju trevligt i alla fall! Känns sjukt skönt. Idag är det lördag (tror jag) och jag har sovit i minst 12 timmar. Har ju de senaste veckorna övergett min jysk-säng för min ikea-soffa, som är tusen gånger skönare. Hmm, måste fixa det där. Kan liksom inte slagga på min egen soffa när jag har en sovalkov med en riktigt säng. Det känns lite som en förolämpning till min fina lägenhet. 
Lördag idag som sagt och planen är att hänga med gulliga ettor och sedan gå på Discorigo, dvs 80+90-tals klubb. Varit taggad i typ två veckor. Men nu vet jag inte riktigt. Origo my old friend du är kul men jag orkar inte alltid riktigt med dig. 
 
Nu måste jag torka mitt hår, reda ut mina planer för dagen och lyssna på lite Bowie. Puss och kram och selfies i all ära så hörs vi sen.