/ Allmänt /

Oh my god, what is this, want you all in my business. Baby I insist, please don't blame me for what ever happens next.

Hej hopp vad händer. Tre universitetsveckor har gått på denna termin och jag har äntligen haft lite ledig tid, dvs under helgen. Har kommer en bunt bilder från de sista två veckorna!
 
På torsdagen var det dags för nollornas tillbakabjudning till oss faddrar, så vi drog ut till Nydalasjön där vi blev bjudna på korv, marshmallows och annat bra. 
 
Älskar Nydalasjön. Kolla va fint liksom.
 
Och på fredagen var det äntligen dags för finsittningen som jag och Cecilia slitit som satan för, då det är vi som sitter i Arrangemangsutskottet. Vi förfestade med en bunt av bra personer hemma hos mig och tog en massa selfies.
 
Och sedan hängde vi på Rex! Himla bra kväll, fina personer, bra dansgolv, och vårt lag blev såklart vinnarlaget för poängsamlingen som varit under nolleveckorna, och vi hade även årets nolla i vårt lag, såklart <3
 
Jag och Cissi hade även skrivit en (väldigt dålig) dikt för när vi skulle dela ut priset, som jag fick läsa upp i mikrofon framför alla 75 pers. Minns detta väldigt svagt men har fått höra att det var super! 
 
På söndagen fick jag superlängtan efter Jasper så jag bokade en snabbvisit till honom under två dagar. <3
 
Jag gosade mest med honom, och sen vips var det tisadg och jag skulle med tåget hem igen.
 
Hejdå Söderhamn nu syns vi inte på ett långt tag, bra va.
 
Vi läser videoredigering i skolan nu, dvs MOST EPIC KURS EVER, men satan vad tid allt tagit. Så vi har suttit framför våra datorer som vanligt dagarna ut.
 
Här pose:ar vi men vi ville mest gråta av utmattning egentligen.
 
Och igår hade vi i DMP tentafest/barfest, så då hamnade vi där såklart. Mycket trevligt men väldigt mycket folk på en ganska liten yta. Men vi hittade ett tomt hemligt rum där vi gömde oss och gav varandra fotmassage och sjöng Beyoncé. 
 
Och idag var det hela två matfestivaler på stan! Jag och Cecilia gick dit såklart. 
 
Vi hamnade inte oväntat vid thaimaten.
 
Nudlar, vårrullar och sweet chili, om nom nom.
 
Hej hej.
 
Och så här fint väder var det.
 
Och så en selfie påväg hem från skolan. 
Det är helt sjukt hur mycket jag älskar hösten. Kyla och frisk luft, men inte för kallt. Mår så bra av denna årstid. Snälla hösten häng kvar ett tag till va bra tack. 

Nollningen 2016

Kan ärligt säga att vi gjorde en så satans rolig nollning för våra nollor, jag hade tusen gånger roligare på denna än på min egen. Hade bästa nollerna i vår grupp, och allt var bara så himla kul.
Ett smakprov från allt:
 
 
/ Allmänt / Digital Medieprodukton - Plugg /

Mottagning och sånt

Det är ju inte meningen  att det ska va så tomt här, men denna vecka och nästa håller ju vi i mottagning för våra kära nollor. Och jag är så nära på att bara lägga mig och sova fem dagar i sträck. Men mottagningen är sjukt kul och man är ansvarig för mycket och sen ganska mycket mer, så här kommer det vara tomt ett litet tag till.
Men här kommer några rutor från sista veckan.
 
På söndag kväll välkomnade vi nollorna med grillning och lekar. Blev så taggad på nollningen att jag aldrig kunde somna sen på kvällen.
 
På måndag försökte jag få mina vänner att ta bilder på vad jag hade på mig men det blev mest så här.
 
Samma kväll hade vi fadderbjudning, och efteråt drog vi vidare mot Ålidhem för lite utomhusfest. När klockan slog tolv så var det officiellt min födelsedag, och jag fick sång i en megafon och en flaska bubbel. <3
 
Till lunch dagen efter var vi ju tvungna att äta nåt gott, så vi for och åt asiatiskt. Här tror Cissi och Josse att jag fotar dom men jag var mer intresserad av maten.
 
Kvällen efter det hade vi brudfest och vi slog till och köpte två tårtor, för hallå. Och så gjorde vi en massa sangria och åt chips.
 
Efter det drog vi till en stor gemensam fest på Nydala där alla nollor, tvåor och några treor samlades. Jag, Josesfina och Cissi fortsatte vara obesegrade i beerpong. Och ännu senare begav vi oss till Origo, där jag fick grattisdrinkar, och så regerade DMP dansgolvet till Snook-hits.
 
Och på torsdag höll vi i sjukamp för nollorna. Här hejar vi på vårt fadderlag <3
 
En dag var hatt-dag.
 
Solen har skinit mycket.
 
Och igår var det dags för en av mina favoritsaker på mottagninigen: vinbrännboll. Jag fick hoppa in i mitt fadderlag och sen spelade vi i ett lag för tvåor och treorna. Men jag muckade lite gräl med några kassa SVP:are som dömde matchen så dom fuskade.
Så det blev en massa brännboll och en massa hemgjort vin, sedan drog vi ett gäng hem till mig, och sen till ett kårhus med för lång kö, och så tillslut hamnade vi på efterfest en våning under min förra lägenhet på Tviste. 
 
Och där fick jag en hund att klia på hakan! Ungefär.