/ Allmänt / Digital Medieprodukton - Plugg /

Mottagning och sånt

Det är ju inte meningen  att det ska va så tomt här, men denna vecka och nästa håller ju vi i mottagning för våra kära nollor. Och jag är så nära på att bara lägga mig och sova fem dagar i sträck. Men mottagningen är sjukt kul och man är ansvarig för mycket och sen ganska mycket mer, så här kommer det vara tomt ett litet tag till.
Men här kommer några rutor från sista veckan.
 
På söndag kväll välkomnade vi nollorna med grillning och lekar. Blev så taggad på nollningen att jag aldrig kunde somna sen på kvällen.
 
På måndag försökte jag få mina vänner att ta bilder på vad jag hade på mig men det blev mest så här.
 
Samma kväll hade vi fadderbjudning, och efteråt drog vi vidare mot Ålidhem för lite utomhusfest. När klockan slog tolv så var det officiellt min födelsedag, och jag fick sång i en megafon och en flaska bubbel. <3
 
Till lunch dagen efter var vi ju tvungna att äta nåt gott, så vi for och åt asiatiskt. Här tror Cissi och Josse att jag fotar dom men jag var mer intresserad av maten.
 
Kvällen efter det hade vi brudfest och vi slog till och köpte två tårtor, för hallå. Och så gjorde vi en massa sangria och åt chips.
 
Efter det drog vi till en stor gemensam fest på Nydala där alla nollor, tvåor och några treor samlades. Jag, Josesfina och Cissi fortsatte vara obesegrade i beerpong. Och ännu senare begav vi oss till Origo, där jag fick grattisdrinkar, och så regerade DMP dansgolvet till Snook-hits.
 
Och på torsdag höll vi i sjukamp för nollorna. Här hejar vi på vårt fadderlag <3
 
En dag var hatt-dag.
 
Solen har skinit mycket.
 
Och igår var det dags för en av mina favoritsaker på mottagninigen: vinbrännboll. Jag fick hoppa in i mitt fadderlag och sen spelade vi i ett lag för tvåor och treorna. Men jag muckade lite gräl med några kassa SVP:are som dömde matchen så dom fuskade.
Så det blev en massa brännboll och en massa hemgjort vin, sedan drog vi ett gäng hem till mig, och sen till ett kårhus med för lång kö, och så tillslut hamnade vi på efterfest en våning under min förra lägenhet på Tviste. 
 
Och där fick jag en hund att klia på hakan! Ungefär.