/ Allmänt /

Oh my god, what is this, want you all in my business. Baby I insist, please don't blame me for what ever happens next.

Hej hopp vad händer. Tre universitetsveckor har gått på denna termin och jag har äntligen haft lite ledig tid, dvs under helgen. Har kommer en bunt bilder från de sista två veckorna!
 
På torsdagen var det dags för nollornas tillbakabjudning till oss faddrar, så vi drog ut till Nydalasjön där vi blev bjudna på korv, marshmallows och annat bra. 
 
Älskar Nydalasjön. Kolla va fint liksom.
 
Och på fredagen var det äntligen dags för finsittningen som jag och Cecilia slitit som satan för, då det är vi som sitter i Arrangemangsutskottet. Vi förfestade med en bunt av bra personer hemma hos mig och tog en massa selfies.
 
Och sedan hängde vi på Rex! Himla bra kväll, fina personer, bra dansgolv, och vårt lag blev såklart vinnarlaget för poängsamlingen som varit under nolleveckorna, och vi hade även årets nolla i vårt lag, såklart <3
 
Jag och Cissi hade även skrivit en (väldigt dålig) dikt för när vi skulle dela ut priset, som jag fick läsa upp i mikrofon framför alla 75 pers. Minns detta väldigt svagt men har fått höra att det var super! 
 
På söndagen fick jag superlängtan efter Jasper så jag bokade en snabbvisit till honom under två dagar. <3
 
Jag gosade mest med honom, och sen vips var det tisadg och jag skulle med tåget hem igen.
 
Hejdå Söderhamn nu syns vi inte på ett långt tag, bra va.
 
Vi läser videoredigering i skolan nu, dvs MOST EPIC KURS EVER, men satan vad tid allt tagit. Så vi har suttit framför våra datorer som vanligt dagarna ut.
 
Här pose:ar vi men vi ville mest gråta av utmattning egentligen.
 
Och igår hade vi i DMP tentafest/barfest, så då hamnade vi där såklart. Mycket trevligt men väldigt mycket folk på en ganska liten yta. Men vi hittade ett tomt hemligt rum där vi gömde oss och gav varandra fotmassage och sjöng Beyoncé. 
 
Och idag var det hela två matfestivaler på stan! Jag och Cecilia gick dit såklart. 
 
Vi hamnade inte oväntat vid thaimaten.
 
Nudlar, vårrullar och sweet chili, om nom nom.
 
Hej hej.
 
Och så här fint väder var det.
 
Och så en selfie påväg hem från skolan. 
Det är helt sjukt hur mycket jag älskar hösten. Kyla och frisk luft, men inte för kallt. Mår så bra av denna årstid. Snälla hösten häng kvar ett tag till va bra tack.