/ Allmänt /

I'm a nicer person when I like my outfit.

Intensiva dagar fyllda med plugg, träning, sökningar till kurser i höst Umeyo, sökningar till kurser i höst i Prag, mer plugg, planer för babyshower för helgen (Mickan you just wait and see) och ännu mer tagg för helgen som är fullbokad. Ja ungefär så.
 
Selfie selfie let me take a selfie
Mot gymmet untz untz
 
På gymmet untz untz
/ Allmänt / Resor /

En weekend i huvudstaden.

En vecka innan allt i Stockholm och Sverige förändrades så tog jag, Jossan och Cissi vårt pick och pack och for till Stockholm.
 
På torsdag morgon tog jag min resväska och gick ut till busshållplatsen och hoppade på flygbussen. Denna var redan där.
 
Efter ett tag hoppade Cecilia på och vi rullade vidare till Umes flygplats.
 
Efter en timme i luften var vi framme på Brommas flygplats och ett tag senare var vi på Gärdet, där vi hade bokat hotell!
 
Så varje dag promenerade vi förbi min gamla skola, eller snarare där jag läste Modevetenskap på SU för ett par år sedan. Det var faktiskt första gången för mig i Stockholm sedan jag flyttade därifrån. Var lite konstigt, som att alltid syntes ur en helt annan vinkel än när jag bodde där. Men det kändes bra!
 
Vi hyrde en sån sjukt najs lägenhet som jag tydligen inte tog nåt kort på? Damn it. Men innan rörde oss därifrån så var det Sheeran på högtalaren, vin och öl och sånt som gällde. Sedan tog vi tunnelbanan mot Globen!
 
Där hade vi ett litet ångestfyllt vi-glömde-en-av-biljetterna-moment men sen så insåg vi att vi hade biljetterna på telefonen också, hehe. Sen letade vi upp en bar där inne och köpte vin.
 
Obligatorisk selfie.
 
Och sen körde han igång! Var himla bra. Vi var ganska långt fram först men där var ljudet rätt kasst, så vi rörde oss längre bakåt till mitten.
 
Och det blev bättre där! Ed gjorde ett bra jobb och det var sjukt bra stämning.
 
Och när allt var slut så trängdes vi med folk på tunnelbanan och åkte till en bar på Mariatorget. Jag bodde ju även där en sommar för några år sen, så gillar det stället. Så där satt vi och recenserade Eds konsert osv.
 
Och någon gång senare promenerade vi hemåt över Gärdet.
 
Nästa dag började vi med vår favorithobby: att äta. Här någon slags bowl med tempeh och någon chilirelaterad sås. YUM. Verkade dock glömma bort att fota det mesta andra vi åt ://
 
Och hoppar vi till kvällen så satt vi på en buss som tog oss in till stan. 
 
Där drinkade vi först på Vampire Bar, och sedan rörde vi oss till Kvarnen. Drinks all around!
 
Vi fick nya kompisar.
 
Och senare under natten så styrde vi upp efterfest hos dom. 
 Och alltså, vad gjorde vi då: Jo, vi sabrerade en flaska cava. Japp. I stunden var det himla roligt men dagen efteråt så insåg jag hur himla märkligt det var egentligen? Haha. Liksom, kom igen, var vi tvungen att göra det på en efterfest på Östermalm? Of course.
 
Vi hoppar dirre till söndagen för lördagen bestod endast av trötthet, chips, och hundhäng då vi var hundvakter på kvällen. På söndag var det rätt soligt! Äntligen. 
 
Jag och Jossan drack chai och kollade på turister och snackade om Robert Durst.
 
Vi promenerade till Skeppsholmen.
 
Molnen var där ibland också.
 
Men det viktigaste: vi hade köpt kanske den godaste sushin jag ätit? Eller den var egentligen inte helt annorlunda än andra, men allt var fan top notch. 
 
Sedan mötte Cissi upp oss igen (hon hade hängt med sin familj lite grann) och så såg vi Book of Mormons på Chinateatern! Jag tyckte typ inte om den alls faktiskt.
 
Och vid nio så flög vi hem, efter en timmes försening. Jag hade fomo av att sitta själv.
 
Och det var den helgen!